Det amerikanske spillmagasinet Game Informer avslører at dere neste utgave vil handle om The Elder Scrolls Online.

Spillselskapet Bethesda bekrefter at spillet er i produksjon hos deres Zenimax Online Studios.

Etter rosende anmeldelser av deres siste spill i serien, The Elder Scrolls V: Skyrim, var det flere insidere i amerikansk spillbransje som mente dette var riktig vei å gå videre.

Hele kontinentet Tamriel vil være åpent for spillere å utforske.

Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim – Den virkelige verdenen er oppskrytt, terningkast 6!

Vi vil lage det beste MMO-spillet noen sinne.

MMO-veteran på laget


– Vi vil lage det beste MMO-spillet noen sinne, et spill verdig The Elder Scrolls-navnet, skriver spillregissøren Matt Frior i en pressemelding.

Frior jobbet blant annet med MMO-spillet Dark Age of Camelot (forkort.: DAoC, 2001), som er en av de beste eksemplene på vellykket bruk av spillerkamper (PvP).

The Elder Scrolls Online vil i likhet med Friors forrige MMO-spill ha tre fraksjoner som spillere kan velge mellom, for å kjempe mot hverandre. Denne dynamikken var unik i DAoC, og ingen andre spill i samme sjanger har klart å vise meg tilsvarende forståelse for hva som er nødvendig for gode spillerkamper.

Kommer i 2013

Frior gikk over til Zenimax Online Studios for flere år siden, og la i pressemeldingen til at de har jobbet lenge med prosjektet allerede.

– Det vil bli ekstremt spennende å vise frem alt arbeidet vi har gjort de siste årene.

The Elder Scrolls Online kommer på markedet i løpet av 2013, vi må med andre ord vente i minst ett år til.

I dag kom traileren for spillet. Se den her!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.