Blåmandag? Samme her. Den beste medisinen mot tungsinn på en mørk morgen er å ta et dypdykk inn i internettvideoenes merkelige verden. Flyselskapet Air New Zealand har laget sikkerhetsfilm i samarbeid med Peter Jacksons WETA-studio. Orker, hobbiter og alver kan nå også fly med hjemlandets eget flyselskap.

Og ja, det er Gandalf som er piloten.

Hva er vel festligere enn amerikansk plystremester på finsk fjernsyn i sorthvitt som får tankene til å sveve mot Sergio Leone og Ennio Morricone?

Ukas desidert største nyhet var at Disney har kjøpt opp livsverket til George Lucas, inkludert rettighetene til Star Wars-universet.

Nye filmer er på vei, den første i en ny trilogi kommer på kino allerede i 2015 om vi skal tro sjefene i Disney-konsernet. Jeg har stilt meg til dels positiv til alt dette, i god tro om at Disney kan sparke nok midler inn i et ny storslagent science fiction-epos.

Men så oppdager jeg at gigantselskapet legger ut denne videoen.

Nei, det er ikke en tullevideo. Det er en reklamefilm lagt ut på den offisielle Youtube-kontoen DisneyParks.

Tilhengere av de originale filmene grøsser ved tanken om at en ny Jar Jar Binks-figur skal dukke opp. Er du en av dem, hopp over neste video. Den vil gi deg mareritt.

Gangnam Style + Jar Jar Binks = skumle saker.

For å markere at Skyfall soper inn bøttevis med penger, gir jeg deg den merkeligste (og mest fantastiske) fremføringen av temamusikken til filmserien.

Bare tanken på hvor mye arbeid, planlegging og programmering som er nødvendig for å få til noe som dette gir meg gåsehud.

Og helt til slutt, fordi du fortjener det. Chuck Norris som stopper en motorsag med bare hendene. Kommentarfeltet finner du rett nedenfor, sleng inn din favorittvideo da vel.

God mandag!