Komedieyndlingen Adam Sandler har nå sikret seg hovedrollen i Hello Ghost, en film som opprinnelig kommer fra Korea og er regissert av Kim Young-tak.

Sandler spiller en mann som prøver å ta sitt eget liv. Etter X antall mislykkede forsøk, blir han tilslutt fraktet til sykehuset. Der møter han fire spøkelser som trenger hjelp til å endre fortiden sin. For å kvitte seg med disse spøkelsene må han hjelpe hver og en med de feilene de har gjort i sitt tidligere liv.

...Da skjerper han seg og kommer ut av det som et mye bedre menneske (Foto: Foto: Colourbox, Stock.)
…Da skjerper han seg og kommer ut av det som et mye bedre menneske (Foto: Foto: Colourbox, Stock.)

Det ser dermed ikke ut til at filmgeneratoren vi lagde i fjor er mindre aktuell.

Prøv Adam Sandler-generatoren her!
Sentimental setting?

Det er ennå ikke kjent hvilken tone filmen vil ha, men med Chris Columbus som regissør er det fare for at den blir sentimental.

Columbus er kjent for filmer som Harry Potter, Mrs. Doubtfire og de to første Home Alone-filmene. Kanskje det er på tide at vi får se Sandler i en annen setting?

Ikke nok med at plottet er skremmende likt (alle) de andre filmene Sandler spiller i. Hello Ghost blir nå sammenlignet med Heart & Souls, melder Screen Rant. Heart & Souls er en komedie fra 1993 med Robert Downey Jr. som advokat.

Også her møter skuespilleren fire spøkelser som søker hjelp før han antageligvis kommer ut av det hele som et mye bedre menneske.

Trygge omgivelser

Det ser ut som om den 46-år gamle skuespilleren liker å holde seg i trygge omgivelser. Sandler spiller for tiden inn den romantiske komedien Blended med Drew Barrymore. Dette er nemlig parets tredje samarbeid siden 2004.

Om du ikke greier å vente til Hello Ghost kommer ut, har du mulighet til å se Sandler i komedien Grown Ups 2 allerede denne sommeren. Her spiller han blant annet mot Kevin James og Salma Hayek.