Mot avgjørelse for P3sessions

Det tetner seg til i teten og fredag kl 14.30 offentligjøres det hvem som får Madcon og Karpe på besøk.

Etter at over 400 skoler meldte seg på, kjemper nå ti utvalgte skoler om å få Madcon og Karpe Diem på besøk. Vinneren får konsert i beste skoletid med to av norges mest profilerte hiphop-acts. Konserten sendes live på P3 og vinneren kåres etter en avstemning som varer til fredag 6. februar kl 14.

Vinneren annonseres på nett og i Kompani Knudsen på P3 kl 14.30 i dag.

Avstemningen er nå avsluttet. Resultatet offentliggjøres kl 14.30.

Noe du lurer på? Send oss en epost!

Les også: Alt om P3sessions

Les begrunnelsene nedenfor:

Framnes Ungdomsskole

Sandbekken Ungdomsskole

” Sanbekken er hverken bitter eller salt, men en blanding av alt – alt du ber om og lever for, finner du der- kul ungdom som digger dere, har dere kjær!
Det er ikke bare tanken som teller; det er møtet med oss – vi vet det selger!
Vi er flammene fra Egypt og Gujarat.
Det er’ke kun musikk-vent til dere møter våre blikk!
Dette er mitt liv, dette er ditt liv;
Ved sitter ved bekken – ved Sandbekken og venter-
alle jenter og noen gutter.
Vi vil ikke ha matematikk heller ikke ikke lære folkeskikk – før vi får møte deres blikk!
Vi setter oss sammen i båten, ved bekken, ved Sandbekken.
Og reiser til stjernene.
Med dere.”

Bore Ungdomsskole

” Dere bør komme til Bore U på grunn av skolens miljø! Seriøst, det er myggel i veggene, det drypper fra taket, og ventilanlegge funker ikke (påstår jeg ikke lærerne -.-) Vi får aldri ha kantine p.g.a. lærerne tror vi er så barnslige og skal starte matkrig :S Nå skal de pusse opp skolen, og det var på tide, men imens låner 9.klasse bedehuset og snart må vi ha timer i små utehus !! Vi har faktisk en kjempefin kunstbane som dere kan synge på! Hadde vært kjempekjekt om dere kunne komme å spille for oss slik at vi slipper alle de lame timene!! Pliiz velg skolen vår, dere vil nokk få dere et lite sjokk når dere ser denne falleferdige byggningen. Det var alt jeg hadde å si. VELG BORE UNGDOMSSKULE!!!!”

Åsen Barne- og Ungdomsskole

” Fordi vi aldri gjør nå artig på skolen, og vi fortjener å ha besøk av Madcon og Karpe Diem. Vi fortjene å få en dag som vi kan skryte av senere, og en dag vi faktisk kan ha det gøy med medelevene. Jeg vet at det er mange på ungdomsskolen som hører på Madcon og Karpe Diem, så dette er kanskje en mulighet for de også. Og sist men ikke aller minst, for alle som ikke har det bra på skolen, er dette en mulighet for de å se at det faktisk kan være bra på skolen her også. Jeg synes i allefall at min skole fortjener å vinne denne konserten, for vi rett og slett fortjener det. Jeg tror ikke det er så mange andre skoler som fortjener det like mye som min skole.”

Mysen Videregående Skole

”Elevene på vår skole har lenge ønsket et skoleball med artister.
Elevrådet på Mysen vgs har gjennomført en undersøkelse om hvordan skoleball elevene ønsker. I denne undersøkelsen kom det fram at utrolig mange av elevene ønsker å få konsertbesøk av Madcon og Karpe Diem. Disse artistene er veldig populære og ettertraktede og derfor dyre å leie inn.

Vi har forrige semester (19.desember) prøvd å sette sammen et juleball, men har måtte avlyse grunnet økonomiske problemer. Dette har satt sine spor i elevene, ikke minst 3.klasse sitt siste ball.

Ved å arrangere et skoleball planlegger vi å donere overskuddet til kreftforeningen fordi vi ønsker å hjelpe andre og bidra til samfunnet. Vi vil vise at ungdommen bryr seg!
Vi ønsker å appellere til flest mulige elever for å gjøre dette best mulig og tjene inn en substansiell sum for kreftforeningen. Vi ønsker deres hjelp til å hjelpe andre. ”

Sonans Videregående Skole Drammen

” Madcon og Karpe Diem bør komme til vår skole(fordi de er konge!) og for å hjelpe oss og gjøre en forskjell i verden. Vi på sonans har nettopp startet et ”non-profit” prosjekt der vi samler inn penger som går direkte til myggnett til barn i Malawi. Noen elever og lærere reiser til Malawi i mars for og kjøpe mygnettene.Vi prøver og få mest oppmerksomhet og penger inn før den tid så vi kan redde flere mennesker. Madcon og Karpe vil få folk til og komme, og vi kan selge lodd/kaker etc. til vårt prosjekt,pluss at vi får en skoledag vi aldri vil glemme! KOM TIL OSS GUTTER!! Hilsen elever og lærere på Sonans Drammen who are beggin, beggin youuu”

Vadsø Ungdomsskole

” Det er lenge siden vi har hatt en bra konsert på skolen eller i byen. det er bare lokale folk som spiller her. og det er kjedelig. det ville vært supert om de kunne ha kommet å spille her i nord. det er heller ingen bra konserter for ungdom noen steder. jeg synes at det er lite som skjer oppe i nord. det er alltid det samme. PLIZ kom opp til vadsø det ville vært en stor opptur for alle i byen :)”

Fusa Ungdomsskole

”Det er dårlig trivselsmiljø på skulen som lærar mangel og klasserom mangel. Mange er lei av skulen, og det hadde vert veldig kjekt om nokon kunne få opp humøret til både lærarar og elevar ved å gjere noko kjekt for alle som dette.”

Holmlia Skole

”De burde komme til Holmlia skole, for å vise barna her at vi kan faktsike satse for norsk rap, eller engelsk å faktisk komme langt! Jeg syns også det skal være en minne markering siden 26. Januar 2001, 8 år siden Benjamin Hermansen ble drept! Vi har ikke hatt kjente artister på skolen, bortsett fra Vær Stolt! Så det hadde vært en stor ære å ha Madcon & Karpe Diem på skolen! kanskje også Pumba fra Holmlia, kan være med å synge Vestkantsvartinga, og at vi får liv på skolen! Og det er mange som elsker disse!! Vi går rundt å synger på Liar, og vestkantsvartinga! Kult! Meen ja, dette hadde vært fett! Så håper vi får dere til HOLMLIA SKOLE!! Peace!”

Porsgrunn Videregående Skole

”En gang i måneden har porsgrunn vgs et såkalt “Trappeshow” i regi av skolens mest engasjerte lærer i forhold til samhold, Gunnar Åsebø. Her deltar elever fra skolen, og til og med elever utenfra, med sang, dans, komedie og lignende. Dette gir ikke bare den ellers så rutinefylte skolehverdagen et lite avbrekk, men det gir også en følelse av samhold og et godt skolemiljø. Det ville vært utrolig morsomt om vi kunne fått 2 så store grupper til og underholde oss, og jeg tror hele skolen ville like dette mye bedre enn å regne matte, lese norsk eller hva det måtte være:) ”

Vi stenger kommentarfeltet foreløpig pga ufine kommentarer.