Fire favorittøyeblikk fra P3 Gull

…og du kan vinne billetter til årets show.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNERNE ER KONTAKTET.

Musikkåret begynner å nærme seg starten på slutten (på en måte) og det betyr også at P3 Gull ikke er langt unna.

P3 Gull 2017, som blir arrangert lørdag 25. november klokken 20:55 på Skur 13 i Oslo, blir den femte i rekken. For å friske opp minnet fra de foregående årene har vi samlet sammen fire utvalgte (og urangerte) favorittøyeblikk fra første til fjorårets show.

Disse spiller på P3 Gull 2017

Og du har sjansen til å være publikummer på årets P3 Gull. Vi deler ut fire billetter og du kan vinne en inngangsbillett til deg og en venn når moroa skjer på Skur 13. Svar på det vi lurer på under for å være med i konkurransen som avsluttes 10. november. Du må være 18 år for å delta. Vinnerne blir kontaktet av oss.

Beskriv ditt favorittøyeblikk fra P3 Gull i kommentarfeltet.

Sånn, nok snakk.

Alan Walker, Kringkastingsorkesteret og Ingrid Helene Håvik fra Highasakite åpnet fjorårets P3 Gull på en elegant måte. Hælle måne, som de sier i visse deler av landet.

Susanne Sundfør beviste sin autoritet med denne deilige 80-talls-homagen. Dans nå og for alltid.

Da Magdi ble gjort om til en creepy, middelaldrende mann. Tenk å møte den karakteren alene i en mørk bakgård, da.

Kvelertak på taket. Du vet når man hører «folk skjønner ikke hvor stort de gjør de i utlandet»? Og vi forstår at det å turnere med sjølveste Metallica er ganske stas og få band forunt, men altså…Dette her var ville greier. Som noen i kommentarfeltet på Youtube sier det: Droneporno!