Fay-flokk, flashmob, farmen og falsk florist

Se Christine overrekke nominasjonene til Årets nykommer på så overraskende måter som mulig.

Det ligger jo et lite overraskelsesmoment i ordet «nykommer». Da programleder for P3 Gull, Christine, skulle dele ut nominasjonene til Årets nykommer, falt det henne derfor naturlig at det skulle det skje på så overraskende måter som mulig.

Det resulterte i en blomsterbud-forkledning, Fay Wildhagen-masker, en syngende kaffesjappe og… Gaute Grøtta Grav.

Scroll deg gjennom videoene under for å bli med når Christine overrasker fire av de nominerte!

Astrid S

Astrid S har jobbet med Shawn Mendes og hengt med Hailee Steinfeld. Men ett navn gjør henne fremdeles starstruck: Farmen-sjef Gaute Grøtta Grav. Vi fikk Gaute til å spille inn en personlig gratulasjon til Astrid, hvor han til og med snek inn noen tekstlinjer fra Astrids favorittlåt «Knekkebrød».

https://youtu.be/IK0MsT2uXus

Daniel Kvammen

Nesten hver morgen drikker Daniel Kvammen kaffe på samme sted. Det som derimot ikke er en del av Kvammens morgenrituale (så vidt vi vet), er en syngende flashmob som fremfører hans største hit «Du fortenar ein som meg».

https://youtu.be/46uV_GrejSQ

Unge Ferrari

Unge Ferraris reaksjon var tett innpakket i trøtthet da Christine, forkledd som bud, plutselig overrakte ham en blomsterbukett på morgenkvisten. På haltende krysningsdialekt mellom trøndersk og romsdøling fikk Ferrari beskjeden om at han måtte «læs på kortet», hvor nominasjonen var skrevet.

https://youtu.be/h82fJTmkFwc

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen møtte bokstavelig talt seg selv i døra da hun fikk vite om sin nominasjon. Christine, flankert av P3s musikkredaksjon, tok nemlig Fay Wildhagen-masker foran ansiktet, skrudde av lyset i øvingslokalet og ventet på at Fay selv skulle dukke opp.

https://www.youtube.com/watch?v=bzwDXnwSOFA

Matoma er også en av de totalt fem nominerte til Årets nykommer under P3 Gull 2015. Det hele blir avgjort når Norges råeste musikkpris går av stabelen lørdag 28. november.