Folkeaksjon mot "God Kveld Norge"

Radioresepsjonen-fans drukner TV2-journalist i ubrukelige tips etter “God Kveld Norge” sitt kjør mot RRs Mira Craig-utspill.

Tores knuteskole, radioresepsjonen (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Radioresepsjonen-fans drukner TV2-journalist i ubrukelige tips etter “God Kveld, Norge” sitt kjør mot RRs Mira Craig-utspill.

Onsdag ettermiddag startet fans av Radioresepsjonen en uhøytidelig folkeaksjon mot det de kaller “elendig journalistikk fra Tv2”. Aksjonen ble startet i kommentarfeltet på en sak på Radioresepsjonens hjemmeside.

Les saken: -Norges deiligste fettberg.

Etter at Radioresepsjonen denne uka har tullet med artist og programleder Mira Craigs tro på tankens kraft og sagt at “det fettberget klarer aldri å tenke seg tynn”, har TV2s  “God Kveld Norge” fulgt opp med en rekke saker om Craigs vekt og Radioresepsjonens utspill.

Ubrukelige tips

Derfor oppfordrer engasjerte fans  til å sende ubrukelige tips til journalist Vegard B. Normann, som har laget de fleste av sakene. Det siste døgnet har Normann blant annet blitt tilsendt tips av typen “Sjefen min var sent ute i dag.”, “i Hammerfest selges mest Tuborg av alle ølsorter” og “Strømmen har ikke gått i Lofoten og Vesterålen…så langt”.

– Det stemmer at jeg har fått en del tips, men selv om de fleste av dem ikke er nyttige, synes jeg ikke det har vært så voldsomt plagsomt, sier Normann.

Han konkluderer med at Radioresepsjonen har svært ihuga og trofaste fans.

– Det er ingen av disse tipsene som er nyttige, og de går ganske greit i søpla. Noen er småvittige, men jeg synes ikke drapstrusler er morsomme uansett om de kommer fra NRK-komikere eller lytterne deres, forteller TV2-journalisten.

Får føle den sosiale pisken

– Når du provoserer Radioresepsjonens lyttere får du føle sosiale media-pisken.

Det er Tore  Sagen som har kommet med de sterkeste utspillene fra Radioresepsjonen i Mira-saken. I en sending denne uka har han også uttalt at han “skal drepe den journalisten (Vegard B. Normann)”.

– Vegard B. Normann fortjener å dø, men som alle andre ikke før i 90 års-alderen. I første omgang fortjener han bare en full mailboks, forklarer den yngste av brødrene Sagen.

Radioresepsjonistene er glade for å ha så lojale fans.

– Når du provoserer Radioresepsjonens lyttere får du føle den sosiale medier-pisken. Jeg tror egentlig journalisten fra TV2 synes det er gøy med så mye oppmerksomhet, sier storebror Steinar.

Møtte Mira

Det er ikke bare den siste uka det har vært blest rundt Radioresepsjonen, Mira Craig og TV2 Underholdning. I fjor uttalte Radioresepsjonen at Craig er det de kaller sexylubben, og at hun tåler ytterligere 15 kilo på kroppen før hun blir feit. Det ble mye oppstyr den gangen, men da Mira møtte Radioresepsjonens Steinar Sagen var det god stemning dem i mellom.

– Jeg synes Mira er råflott, og alle vi i Radioresepsjonen har tenkt på henne mens vi har onanert, uttalte Steinar Sagen den gang.

Se innslaget her:

Klikk-krig

Alle de tre radioresepsjonistene er enige om at Mira Craig ser bra ut – og mener det ikke er henne dette dreier seg om.

– Det har utviklet seg til en klikk-krig. Sakene til TV2 er i våre øyne ganske tynne, og virker litt desperate, sier Tore.

Vegard B. Normann i “God Kveld, Norge” ønsker ikke å kommentere dette utspillet.

32 Responses to “Folkeaksjon mot "God Kveld Norge"”

 1. Eirik

  Lolorini.
  Vi er trofaste “till tha death”
  POSTKASSE

 2. Landmåler Lund

  …Postkasse, postkasse.

  lolympics!
  ja visst er vi trofaste.
  jeg tror at innen 2012 kan Toremainna starte
  en paramilitær gruppe, med base i Østfold en plass
  og vi vil bygge en kjempefin inngangsport.

 3. Wagnus Malentin

  Vi kan bruke fellesbilde-møtet til å planlegge drapet av journalisten sammen?

  Resepsjonen for alltid

 4. Vanja

  Ikke bare står vi sammen, vi er også smarte nok til å forstå at disse TV2-underholdning sakene er DRITT.

  Radioresepsjonen for alltid.

 5. Negard Vormann

  Fantastisk at folk ikke skjønner ironien til RR-gutta midt opp i alt dette.

  Her sitter 2,5 chubby gutter og kritiserer vekta til en av norges mest sexy damer, og så tar folk det som mobbing og hetsing??

  Stakkars TV2 Underholdning. Skjerpings!!

  RR 4 ever!

  Postkasse!

  • apples

   Ja de er jo store gutter, og man skulle egentlig tro de skjønte at man ikke alltid kan eller bør si hva som helst bare man betegner det som humor eller ironi. Det blir som tenåringsjentene som latterliggjør klassekameratene for så å legge til et “Kødda” når de har ledd seg ferdig.. merker jeg får litt sånne vibber her.

   Men men, det er jo ikke alle som har så lett for det 🙂

 6. Samsam

  God kveld norge er søppel på linje med se og hør. sladder og fordummende pjatt. RR er intelligent humor for mennesker som har en horisont som strekker seg et par cm lenger enn hva idol-silje hadde på seg på en fest forrige lørdag.

  tipper tv2 har gjort dette med hensikt for å få mer blest om sitt flortynne konsept. 🙂

 7. Kjetil

  Jeg tipper Normann med sjefer gnir seg i hendene over antallet klikk de får nå. Klikkbart stoff. Klikk-klikk-klikk!

 8. NO

  Ser at Vegard Besstun Normann i sin egen blogg klager over at VG resirkulerer gamle nyheter under overskriften “Skikkelig flaut av VG”

  “En nyhet er ikke lenger en nyhet når den har stått på trykk for flere uker siden. Men resirkulering av nyheter er ikke noe nytt fra tabloidavisene. ”

  Der skal jeg være enig med stjernereporter Normann, men hvis alternativet er å lage “nyheter” av noe noen selvironiske komikere sier i en bi-setning, er jeg ikke like sikker.

  Likevel skal jeg ikke gå så langt som å si at jeg blir “skikkelig flau av God Kveld Norge”, jeg heller nok mer mot “som forventet av GKN”.

 9. Bennybuza

  Jeg sier bare…. POSTKASSE!

  .. postkasse postkasse.

  TV2 kan rulle igjen brødsaksa. God Kveld Norge er Se&Hør i TV format. Usj.

  Lenge leve RR!

  KNIPS!

 10. rolf(smeden)

  dette er bare bra gutter!å fronte tomme tv2 m litt ordentli rr vidd er noe media elsker.dere blir bare større å større!all pr er god pr vett.
  rr foreva and evarrr!!!

 11. Werner

  Nrk engasjerer stadig noen onskapsfulle folk som kaller seg humorister. Tåler ikke å hverken se eller høre Sagen & co eller Eia / Tufte. Det blir for pinlig

  • Thomas

   Nei, det er helt greit det. Folk er forskjellige og liker ikke det samme. Regner med du digger “Mot i Brøstet” og “Karl & Co”?

   🙂

 12. Arne Andersen

  Uten resepsjonen ville arbeidsdagen blitt minst 2 timer lengre. God kveld norge er spambutikk nr 1 i kongeriket.

  Likevel, fisefin reklame for gutta…carry on.

 13. Klas Olsen

  Sendt: 14. januar 2010 22:34:42
  Til: vegard.normann@tv2.no

  Hei Vegard!

  Nå har jeg spist kveldsmat. Det var kjempegodt:)

  I morgen skal jeg spise frokost. Kanskje jeg skal ha leverpostei på brødskiva. Har ikke bestemt meg ennå.

  Leverpostei er sunt.

  Knips knips knips

 14. FrankTheTank

  Heisann..
  Hvis man har hørt på RadioResepsjonen mer enn en sending, så får man til stadighet høre at resepsjonistene er “skrudd til” ett par hakk.. Dette betyr at det som blir sagt underveis i sendingen ikke er resepsjonistenes personlige/private mening. De diskuterer vekten til Mira, men hvem har ikke hørt alle kallenavnene som Steinar Sagen har fått eller Bjarte som er den eldste eller Tore “søviknes” 110 kg, de har først og fremst satt seg selv som objekter for mobbing i det offentlig rom. De er en av få som virkelig klarer å fange et publikum på radio via diskusjoner hvor de klarer å legge seg på en moralsk linje som tilfredsstiller lytterne. Så når radioresepsjonen diskuterer “sterke” temaer så må man ta det med en klype salt..

 15. FrankTheTank

  Til Tv2 journalist: Med andre ord du vil ikke bli drept!!
  de som forstår ironi og bakgrunnen til uttalelsen, skjønner at dette kun har bakgrunn i hvor ekstremt rævvva god kveld norges journalister er. Medias Securitas “tyttebær journalistikk”

 16. Daniel

  Jeg begynner å merke at jeg ikke har noe forhold til hva som går på TV2 lenger. Det må være minst et år siden jeg bruke nevneverdig tid på den tøysekanalen. Godt å slippe Dorthe, idol, Jan Thomas og hele hønsehuset.

 17. HanstheMan

  Kan ikke bare Sagen og kompistullingene hans finne på noe nytt og bedre. Ironi og humor med understatement er trivelig, mister Bean også. Han kan også være stygg og frekk men dette går ikke ut over virkelige personer. Virkelige personers vekt, programlederes eller artisters, har ikke noe i et underholdningsprogram å gjøre. Finn på noe bedre,- og legg ned P3!

 18. Morten johansen

  Hvor har det blitt av galgenhumoren og ironien hos folk?? ler så jeg griner hver gang jeg hører på RR!!. Hvorfor ble dette med Mira og journalisten tatt så dårlig imot? RR har jo til og med sagt at de skulle drepe Obama, men det var det ingen som reagerte på!?!?! RR er et lettbeint humorprogram og de som ikke skjønner det burde ærlig talt ikke høre på det!

  At Dorthe Skappel tar mageplask på tv er forferdelig, mens barn i Afrika lider sitter vi mediahorer av noen nordmenn og tenker på det “vonde” blåmerke til Dorthe..Det blir for dumt!!

 19. Marianne i Stavanger

  RR er fantastisk – folk som tar seg nær av det som blir sagt der, eller verre – lager “nyheter” av det er ånnasser.

 20. Håkon

  Jeg tipset nettopp Vegard om at jeg vanligvis deler kontor med en jente (!), men at hun er på ferie, sånn at jeg er alene på kontoret i dag. Håper han lager noe på det.

 21. thomasnilsen

  Vegard B. Normann er fortsatt en gjøk som aldri kommer til å få oppfylle drømmen om å drive med SERIØS journalistikk.