Folkeaksjon mot "God Kveld Norge"

Radioresepsjonen-fans drukner TV2-journalist i ubrukelige tips etter «God Kveld Norge» sitt kjør mot RRs Mira Craig-utspill.

Tores knuteskole, radioresepsjonen (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Radioresepsjonen-fans drukner TV2-journalist i ubrukelige tips etter «God Kveld, Norge» sitt kjør mot RRs Mira Craig-utspill.

Onsdag ettermiddag startet fans av Radioresepsjonen en uhøytidelig folkeaksjon mot det de kaller «elendig journalistikk fra Tv2». Aksjonen ble startet i kommentarfeltet på en sak på Radioresepsjonens hjemmeside.

Les saken: -Norges deiligste fettberg.

Etter at Radioresepsjonen denne uka har tullet med artist og programleder Mira Craigs tro på tankens kraft og sagt at «det fettberget klarer aldri å tenke seg tynn», har TV2s  «God Kveld Norge» fulgt opp med en rekke saker om Craigs vekt og Radioresepsjonens utspill.

Ubrukelige tips

Derfor oppfordrer engasjerte fans  til å sende ubrukelige tips til journalist Vegard B. Normann, som har laget de fleste av sakene. Det siste døgnet har Normann blant annet blitt tilsendt tips av typen “Sjefen min var sent ute i dag.”, «i Hammerfest selges mest Tuborg av alle ølsorter» og «Strømmen har ikke gått i Lofoten og Vesterålen…så langt».

– Det stemmer at jeg har fått en del tips, men selv om de fleste av dem ikke er nyttige, synes jeg ikke det har vært så voldsomt plagsomt, sier Normann.

Han konkluderer med at Radioresepsjonen har svært ihuga og trofaste fans.

– Det er ingen av disse tipsene som er nyttige, og de går ganske greit i søpla. Noen er småvittige, men jeg synes ikke drapstrusler er morsomme uansett om de kommer fra NRK-komikere eller lytterne deres, forteller TV2-journalisten.

Får føle den sosiale pisken

– Når du provoserer Radioresepsjonens lyttere får du føle sosiale media-pisken.

Det er Tore  Sagen som har kommet med de sterkeste utspillene fra Radioresepsjonen i Mira-saken. I en sending denne uka har han også uttalt at han «skal drepe den journalisten (Vegard B. Normann)».

– Vegard B. Normann fortjener å dø, men som alle andre ikke før i 90 års-alderen. I første omgang fortjener han bare en full mailboks, forklarer den yngste av brødrene Sagen.

Radioresepsjonistene er glade for å ha så lojale fans.

– Når du provoserer Radioresepsjonens lyttere får du føle den sosiale medier-pisken. Jeg tror egentlig journalisten fra TV2 synes det er gøy med så mye oppmerksomhet, sier storebror Steinar.

Møtte Mira

Det er ikke bare den siste uka det har vært blest rundt Radioresepsjonen, Mira Craig og TV2 Underholdning. I fjor uttalte Radioresepsjonen at Craig er det de kaller sexylubben, og at hun tåler ytterligere 15 kilo på kroppen før hun blir feit. Det ble mye oppstyr den gangen, men da Mira møtte Radioresepsjonens Steinar Sagen var det god stemning dem i mellom.

– Jeg synes Mira er råflott, og alle vi i Radioresepsjonen har tenkt på henne mens vi har onanert, uttalte Steinar Sagen den gang.

Se innslaget her:

Klikk-krig

Alle de tre radioresepsjonistene er enige om at Mira Craig ser bra ut – og mener det ikke er henne dette dreier seg om.

– Det har utviklet seg til en klikk-krig. Sakene til TV2 er i våre øyne ganske tynne, og virker litt desperate, sier Tore.

Vegard B. Normann i «God Kveld, Norge» ønsker ikke å kommentere dette utspillet.