Forener krefter

R&b-sangeren Robin Thicke og Ron Burgundy fra Anchorman samarbeider om ny låt og musikkvideo.

«Blurred Lines»-sangeren Robin Thicke og Will Ferrells nyhetsanker-karakter Ron Burgundy, fra kultfilmen Anchorman, satser på å forene krefter for å lage en musikkvideo som helt sikkert ville fått internett til å hyle av glede.

Les også: «Blurred Lines» havner i retten?

Det pussige paret har allerede spilt inn en ny versjon av coverlåten «Ride Like The Wind» sammen, og håper på å blåse nytt liv i Christopher Cross’ 80-tallshit ved å spille inn en musikkvideo.

Hør originalen her:

Full timeplan

Coverlåten har allerede fått plass på lydsporet til den kommende Anchorman 2-filmen, hvor Ferrell spiller hovedrollen som det bartekledde nyhetsankeret Ron Burgundy, og planen er altså å promotere filmen ved å spille inn en musikkvideo sammen.

Les også: Harrison Ford spiller i Anchorman 2

Siden både Thicke og Ferrell har travle timeplaner, er å finne tid til innspillingen lettere sagt enn gjort. En kilde sier til New York Posts Page Six:

– Alle er klare til å lage en skikkelig musikkvideo, men Will er bekymret over timeplanen sin.

Ron Burgundy på tandemsykkel med Daft Punk i Amsterdam. Foto: mtvema / Instagram
Ron Burgundy på tandemsykkel med Daft Punk i Amsterdam. Foto: mtvema / Instagram

Satser på Jimmy Kimmel

Selv om vi må vente helt til 7. februar før Anchorman 2 dukker opp på norske kinoer, har filmen premiere i USA allerede 20. desember. Det gjør at tiden for å spille inn musikkvideoen er knapp, men Ferrell håper at Thicke kan være med å fremføre «Ride Like The Wind» på Jimmy Kimmel Live 19. desember.

Ferrells figur Ron Burgundy har allerede vært mye foran kameraene den siste tiden, og nyhetsankeret har blant annet syklet rundt i Amsterdam sammen med Daft Punk under MTV European Music Awards.

Han har også spilt i flere reklamefilmer for bilmerket Dodge, som har opplevd en 59 prosent salgsøkning på modellen Durango etter de allierte seg med det karismatiske nyhetsankeret. På søndag skal Burgundy attpåtil prøve seg som curling-kommentator for kanadisk fjernsyn.

Har du troen på samarbeidet mellom Robin Thicke og Ron Burgundy? Si din mening i kommentarfeltet!

Se den nyeste traileren til Anchorman 2: