Fotballfrue vs. Sophie Elise

Er det egentlig så stor forskjell på våre to favorittbloggere?

Du har kanskje hørt prat om det på bussen, i køen på Rimi, i skolegården, i lunsjen − eller gjennom nabodama som jevnlig serverer deg kvalitetssladder. Spørsmålet vi alle stiller oss blir stadig mer desperat:

Har Fotballfrue mistet grepet?

Det hele startet med en knusende kommentar fra MinMote-leder Martine Lunder. «Det kan virke som om Caroline Berg Eriksen er i ferd med å gå ut på dato», skriver Martine − og viser til dalende interesse og sukkersøte blogginnlegg. Det er nemlig en 21-åring fra Harstad som har overtatt den berømte bloggtronen: Mens Sophie Elise Isachsen høster både penger og lesere gjennom sitt brennende samfunnsengasjement, er Fotballfrue snart en vissen bloggplante.

Eller er hun egentlig det?

Vår dyptgående undesøkelse viser at de to bloggkollegene har et og annet til felles.

Hverdagsdokumentasjon

Som toppblogger er det viktig å dokumentere livet fra morgen til kveld, noe Fotballfrue og Sophie Elise har oppdaget for lenge siden. Hva passer vel bedre enn å knipse et par bilder når man slanger seg i senga? «Hverdagslig og avslappet» er åpenbart viktige stikkord her. Toppkarakter til begge to, jenter!

Lekenhet

De fleste har vel fått med seg hvor hektisk en blogghverdag kan være: Utallige møter, lange timer hos frisøren og uendelig mange turer til postkontoret. Derfor er det ekstra viktig å sette av tid til helsprø påfunn også. Aner vi en knepen seier til «polerte» Fotballfrue her?

Ektefølt glede

Det sies at et ektefølt smil sier mer enn tusen reklameinnlegg. Sophie Elise er kanskje den mektigste kvinnen i hele medie-Norge, men det ser ut til at hun har litt å lære når det gjelder føleri. Jo høyere gledeshyl, jo bedre!

Hett tips: Intens glede kan gjerne framheves ved å skrive *hyl* i teksten. Dette vet Fotballfrue mye om!

Riktig poseringsteknikk

Du skal være ganske blåst for å ikke forstå verdien av et godt uttrykk, og trutmunn kombinert med fredsengasjement har vært en sikker vinner i en lang periode. Men nå er det nye tider, folkens: «Fiskegapet» er det som gjelder! Lynrask research viser at Sophie Elise har lagt sin elsk på denne trenden for lengst.

Kanskje du bør droppe planene om samfunnsspørsmål og heller øve litt mer på gapeteknikken, Fotballfrue?

Dyrekjærleik

Fotballfrue kan visstnok takke hunden Hugo for at hun ble kjent med fotballfrue-mannen sin. Bloggere og hunder går ofte hånd i hånd, og det spørs nok om ikke Sophie har latt seg inspirere av «visse andre» da hun skaffet seg lille Charlie i fjor.

Da er det jo flaks at Fotballfrue kan skryte av ikke bare én, men to yndige voffser i huset.

Diskusjonsverdi

Du er ikke mye til toppblogger hvis du ikke har dine egen diskusjonstråd hos Kvinneguiden. De siste årene har både Sophie Elise og Fotballfrue håvet inn mye oppmerksomhet hos kvinnegjengen, men det er ingen tvil om hvem som kommer best ut av det i skrivende stund. Over 900 sider med intens Fotballfrue-diskusjon er slett ikke noe å kimse av.

Dermed kan du ta det fullstendig med ro, Caroline: Bloggen din lever så lenge denne tråden gjør det!


Kvinneguiden