Se Flyttefeber i Nett-tv

Flyttefeber går mot slutten, men du kan se episodene på nett eller laste de ned i HD-kvalitet.

Foto: Nrk
Foto: Nrk

Se episodene på nett eller last de ned i HD-kvalitet.

Se de episodene i Nett-tv eller last ned som torrent

Mandager kl. 19.55 på NRK1 blir du kjent med de utfordringer,  gleder og problemer en flytting har å by på. Med livet plassert i pappesker, søker tusenvis av nordmenn en ny start hvert år. Flyttefeber tar deg med på flyttelasset til et knippe nordmenn som alle har forskjellige motiver for å ha havnet på flyttefot.

Flyttefeber legges fortløpende ut i sin helhet på nett. Oversikten under viser deg flere forskjellige måter du kan få med deg serien på.

Last ned i HD

Hvis du ønsker høy kvalitet på videoene, kan du laste ned episodene som BitTorrent.
Dette kan virke litt komplisert på nye brukere, så det enkleste er å installere et program som heter Miro. Der kan du sette opp et abonnement og få episodene automatisk etter hvert som de blir tilgjengelige. Både programmet og abonnementet er helt gratis.

*Last ned: BitTorrent av Flyttefeber
*Installer Miro her
*Les: hvordan laste ned torrent

Tilgjengelig i Podcast

Flyttefeber er tilgjengelig som podcast og ved å følge oppskriften på lenken under, ser du hvordan du kan laste ned innhold fra Nrk ned på din maskin.

*Podcast av Flyttefeber
*Podcast – slik gjør du
*Se: flere podcaster fra Nrk

Se det i Nett-tv

Flyttefeber ligger både i Nrks Nett-tv og i P3tv

Foto: Nrk
Foto: Nrk

Lykkelig på flyttefot

For de aller fleste handler flytting om å få en ny start. Dette gjelder også menneskene vi møter i «Flyttefeber» og i første episode får du også hilse på disse:

  • Gudrun (83) som flytter fra en ensom enebolig til sosialt eldrekollektiv.
  • Ulf og Heidi som begge er i femtiårene; de skal etter noen år som kjærester flytte sammen på landet. Med seg har de 350 rotete flyttekasser og 17 hunder.
  • Svein-Tore og kompisgjengen har kjøpt seg «ei kingsize campingvogn» – en gammel lastebåt de skal pusse opp og bosette seg i.

Besøk Flyttefeber på Facebook