Fra «tørketrommel» til Christines jul

Maria Mena kom fra hektisk Europaturné og startet juleferien med akustisk «Home For Christmas» hos Christine.

Hver dag fram mot jul får Christine Dancke besøk i studio av artister som kommer for å spille sine egne versjoner av kjente og kjære låter for å skape julestemning i studio – og i de tusen hjem.

Dagen før dagen, i luke 23, fant vi ingen ringere enn Maria Mena. Hun fremførte sin «Home For Christmas». Det som allerede har rukket å bli en moderne juleklassiker la seg dermed som passende bakgrunnspor for alle som fløy, toget, busset eller kjørte hjem til juleferie i dag.

Har ikke landet ennå

Høsten har vært hektisk og internasjonal for Maria. Samtidig som hun turnerte i Tyskland, har hun måttet promotere albumet sitt i resten av Europa. Hos Christine la hun ikke skjul på at det nå er på tide med en ferie.

– Det føles som om jeg har vært inne i en tørketrommel, jeg har ikke helt landa. Det har vært veldig mye jobb. Jeg har vært del av en vanvittig stor produksjon. Det har vært en egen dame som har vasket treningstøyet mitt! Jeg hadde en flight til kjolene mine, og en egen person som passet på at backstage alltid så likt ut!

Hør hele intervjuet her.

Rørte Sam Smith til tårer

Maria Menas mest berømte og mest dedikerte fan, er uten tvil Sam Smith. Forrige gang hun besøkte Christine benyttet hun anledningen til å covre hans «Stay With Me». Senere sendte han henne denne meldingen: «By the way, your cover of «Stay With Me» had me in tears. Can’t believe you sang it, you made it sound like it belongs to you.»

Mena kunne også fortelle at Smiths nye tatovering «Honesty» er inspirert av hennes låtskriving. Spill av Maria Menas coverlåt under og se om du er enig med Sam Smiths lovord!

https://www.youtube.com/watch?v=HD3iPJAE-Uc