"Dick in a box"-gutta rir igjen!

Noen ganger er det vi har lagt bak oss en god oppvarming til hva vi har i vente.

Noen ganger er det vi har lagt bak oss en god oppvarming til hva vi har i vente.

Det lukter allerede påskeegg og fjellsol, men man kan ikke unngå å glede seg vel så mye over nok en helg med irsk patriotisme, en Hove-billett i lomma, og entusiasmen når man kommer over noen veldig gode håndverk.

Florence and the machine – Dog days are over

Første Hove-smak ut er Dog Days Are Over som er å finne på albumet Lungs fra 2008, men artisten selv synes at den orginale musikkvideoen var altfor “billig” og ville gjøre en nyinnspilling. 2010-versjonen kom ut i forrige uke, og kan ses her.

Nas & Damian Marley – As we enter

Disse gutta blir også å finne på Hovescenen. Og selv uten en ferdig musikkvideo er denne låta verdt et klikk.

Hvis du trenger ytterligere visuell stimulanse presenterte Lydverket et par knallgode alternativer da nyheten om Hove slapp tidligere i uka.

Hot Chip – I feel better

Hot Chip har en herlig, ironisk distanse til hva som gjør de attraktive på musikkfronten. Her serverer de en video basert på klisjéen om at man kommer langt med bare et godt utseende og noen bra moves.


St. Patrick’s Day

Med St. Patricks Day rett bak oss er det sikkert noen irske sjeler som skal feire denne helgen, og hva er ikke bedre enn å sparke i gang med Dropkick Murphys, som denne uka ga ut Live On Lansdowe, Boston MA. Men for å gi oss den autentiske irske pubstemningen falt video-valget på The Dubliners med Whiskey in the Jar. Frykter du gatekamper og vil heller bure deg inne, kan du feire i ånden med The Departed, Michael Collins, In bruges eller Gangs of New York. Bare noen forslag.

Sebastian Tellier – Look

Record Makers feirer i år 10 års jubis og lanserte i den forbindelse denne hypnotiserende musikkvideoen.

Old Spice

Litt øyegodteri for jentene også. For ikke å snakke om at de har klart å puste liv i en gammel krabat vi trodde var død.

The Lonely Island – Boombox

Gjengen fra Saturday Night Live ligger ikke på latsiden, og har fått med seg Julian Casablancas på sin siste låt som kom ut denne uka. Tidligere har vi ledd oss skakke av Justin Timberlake i badedrakt, for tidlig sædavgang og T-pain på en båt. Gutta beviser at man kan lage sanger av bortimot alt!