– Gi meg mer

Birger Vestmo har sett klassisk skurkefilm, og er klar for oppfølgeren til «Jacques Mesrine: Instinkt for mord.» Helgas filmanmeldelser får du her.


Jacques Mesrine Del 1: Instinkt for mord (5)

Hva hadde filmer vært uten skurker? Ganske kjedelig – og helt utenkelig! Dette er en hardtslående affære full av sterke følelser og voldsom død! Les resten av anmeldelsen her


Che – Geriljalederen (3)

Steven Soderberghs andre og siste film om Ernesto ”Che” Guevara. Det er et mysterium hvordan denne mannen kunne få ikonisk heltestatus, for denne filmen stempler ham som udugelig. Les resten av anmeldelsen her


Pride and glory (3)

Jeg har følelsen av å ha sett den samme historien før, bare bedre. Det er noen irriterende elementer i plottet som strider imot min logiske sans. Les resten av anmeldelsen her


The boat that rocked (3)

Jeg pleier å si at jeg får kombinere mine to store hobbyer i jobben min, nemlig film og radio. En film OM radio burde derfor score ekstrapoeng hos meg, og derfor liker jeg kanskje ”The Boat That Rocked” litt mer enn jeg egentlig burde. Les resten av anmeldelsen her