P3-lytternes Madonna-poseringer

Madonna gjester Norge med to konserter i juli. Send oss din beste Madonna-posering for å være med i trekningen om konsertbilletter.

Gi oss din beste Madonna-pose (Foto: Luke MacGregor, REUTERS)
Gi oss din beste Madonna-pose (Foto: Luke MacGregor, REUTERS)

I slutten av juli står Madonna på scenen på Valle Hovin i Oslo under sin Sticky and Sweet-tour. 50-åringen har gjennom hele karrieren vært en trendsetter og en eksponent for utallige stiler og moter.

Vil du oppleve Madonna live? Finn frem din indre superstjerne og knips et bilde av din beste Madonna-inspirerte posering eller stil. Send ditt bilde som MMS – med kodeord STIAN til 1987, eller e-post til stian@nrk.no

Konkurransen er avsluttet. Gratulerer til Siv og Ingelin som begge fikk 2 billetter til Madonnakonserten den 28. Juli.

Jeg vil så gjerne på Madonna! Strike a pose! Skal '' Vouge ta'' alle:) Siv, Skien
Jeg vil så gjerne på Madonna! Strike a pose! Skal '' Vouge ta'' alle:) Siv, Skien

Ett bilde av meg utkledd som Madonna i mitt utdrikkingslag sommeren 07. Har elsket Madonna hele mitt liv og det var helt naturlig at jeg måtte være utkledd som henne og også synge inn Like a Virgin i studio på denne dagen! Ingelin
Ett bilde av meg utkledd som Madonna i mitt utdrikkingslag sommeren 07. Har elsket Madonna hele mitt liv og det var helt naturlig at jeg måtte være utkledd som henne og også synge inn Like a Virgin i studio på denne dagen! Ingelin

Følg med Stian på P3 – hverdager fra 12 til 14! Neste uke kan du vinne Metallica-billetter!

Her er noen flere av bildene som har kommet inn: