Gjenopplev Christine live!

I kveld kan du få et gjensyn med flere av fjorårets største musikk-øyeblikk når vi sender det beste fra Christine live på Rockefeller på TV.

Hver eneste dag fronter Christine ny, norsk musikk på P3 og flere ganger i uken gir hun lytterne minneverdige liveøyeblikk fra kjente og kjære og nye, spennende artister. I fjor valgte P3 å ta det enda litt lenger, så vi arrangerte en minifestival på Rockefeller i Oslo. Den kan du se på NRK3 i kveld klokken 21:25 – eller på NRKs nett-TV!

På scenen sto blant annet Sondre Justad og Lars Vaular. Årets Urørt-vinner Cezinando hadde allerede da fått navnet på plakaten da han opptrådte sammen med Jaa9 og OnklP med 20-åringens «Sykt jævla kult».

Urørtvinneren besøker Christine: Cezinando – «Roses» (Chainsmokers cover)

Flere overraskelser

Kvelden bød på korte konserter, coverlåter og overraskelser du  garantert ikke får noe annet sted. Marit Larsen gjorde noe hun aldri hadde gjort før da hun covret «FourFiveSeconds» av Rihanna, Kanye West og Paul McCartney – og det til full allsang blant publikum.

«Dette står ikke i programmet», sa Gabrielle da vi overrasket henne med fjorårets Urørt-vinner Kristian Kristensen som sang «Mer», og etterlot bergens-jenta i tårer på scenen.

På scenen denne kvelden sto også Sondre Lerche, Madcon, Lugn, OMVR, Bendik og Arif. Og to svært kjente gutter fra landet konkurrerte i swingdans med hele Norges Astrid S, som også kunne by på et par opptredener. Dette vil du ikke gå glipp av!

Se live-videoer fra Christine!

Christine Live fra Rockefeller var i fjor en så stor suksess at hun smeller til i år igjen. 28. april tar hun igjen med seg noen av Norges største artister til Rockefeller for å gi dere et uforglemmelig show. Følg med hos Christine på NRK1 og her på P3.no i tiden fremover for å se hva vi vil by på av musikalske opplevelser under årets show.

Bildegalleri: Christine live på Rockefeller

Hvis du ikke klarer å vente til i kveld, har vi samlet noen utvalgte live-øyeblikk hos Christine

Honningbarna – «Firestone» (Kygo cover)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XnnWJBX_dZo&w=560&h=315]

Dagny – «Backbeat»

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dwExeoktLWI&w=560&h=315]

Miguel – «Waves»

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9nWE9HJi7GU&w=560&h=315]

Silja Sol  «Lianer» (Unge Ferrari cover)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TZVW7GxtPzk&w=560&h=315]