Gullsnutten på turné!

Se for deg en buss fylt med norske YouTuberne. Hva om bussen kommer til din bygd, med Randulle i forsetet?

I samarbeid med YouTube-nettverket Nordic Screens, tar P3 i år med seg Gullsnutten på tur. 12.-15. august ruller bussen ut av Oslo, og vender snuta mot Sør- og Midt-Norge.

På vegen blir det meetups, livesendte lunsjprater og konkurranser – og den som holder i det hele er Victor Sotberg fra FlippKlipp.

– Jeg gleder meg veldig til Gullsnutten-turné, og til å finne på masse rare greier med denne fine gjengen! sier Victor.

Med ham på reisen med er også Agnetesh, Dennis Vareide, Kattekryp, Kristine Bremnes, Kong Halvor, Mina Jacobsen, Murdrocks, Nellie, Randulle, Sandra Thoen og Woldelige Ole.

– Å møte seerne er noe av det morsomste med å være YouTuber, så jeg kommer til å kose meg skikkelig på turnéen, sier Murdrocks.

Stem frem din favoritt!

Gullsnutten handler om å hedre de norske YouTuberne, og nomineringsprosessen til de ulike kategoriene er nå igang: Alle fans kan nå nominere sine idoler på YouTube og sosiale medier.

De som får flest stemmer blir sendt til en fagjury som avgjør hvem som skal få de gjeve prisene. Nå gjelder det å stemme fram de beste – og det kan du gjøre her.

Kommer kanskje til deg!

Aller heldigst er fansen som bor i (eller i nærheten av) disse stedene i midten av august: Bø, Tvedestrand, Odda, Geilo, Fagernes og Gjøvik.

Men alle bor jo ikke der, så for at samtlige YouTube-elskere rundt om i Norge skal kunne ta del i turneen, har Gullsnutten i år en egen nettside som blir lansert rett i forkant av turnéen.

Her kan du følge med på hva om skjer i bussen, få tilgang til filmer, bilder og oppdatering om reiseruten. I tillegg til dette kan du følge Gullsnutten på P3 sin Instagram, Snapchat og YouTube.

Show på Gjøvik

Turnéen ender på Gjøvik den 15. august med et direktesendt prisutdelingsshow på NRK3 kl. 19.30.

Der er det er Lydia Gieselmann og Stian Sandø fra NRK Newton som leder showet.

– Lydia og jeg har lenge snakket om at vi hadde lyst til å gjøre noe sammen, så da de ringte fra Gullsnutten og spurte om akkurat det, ble vi megaglad! Det kommer til å bli skikkelig bra stemning og underholdning på Gjøvik den 15. august, sier Stian.

Lydia er enig:

– Det blir så stas å stå på scenen på Gjøvik å se alle de fine folka som jeg håper kommer til Jernbaneparken.

Følg med her for videre oppdateringer om den elleville turneen.

YouTube-turneens stoppesteder:

12. august:
Bø Sommarland
Tvedestrand

13. august:
Odda

14. august:
Geilo
Fagernes

15. august:
Prisutdelingsshow på Gjøvik i Jernbaneparken

Gullsnutten 2019 kart