Gunhild selger seg selv..

…til inntekt for TV-aksjonen. Dersom din bedrift vil ha besøk av den sporty reporteren, kan du legge inn bud her.

..til inntekt for TV-aksjonen. Dersom din bedrift vil ha besøk av den sporty reporteren, kan du legge inn bud her.

Gunhild Dahlberg er reporter i P3morgen, og slår et slag for TV-aksjonen.

– «Ledersjansen» er et intiativ fra TV-aksjonen, hvor folk kan kjøpe lodd og vinne besøk av en kjent motivator. I P3morgen vinner du garantert – dersom du byr høyest, forklarer Gunhild.

Vinn-vinn

Utropspreisen er på 1000 kroner, og alt går selvfølgelig til TV-aksjonen. Gunhild oppforder bedrifter til å by for harde livet.

– Alle bør støtte et så godt formål, og dessuten får du noe igjen for det. Jeg møter opp på arbeidsplassen full av motivasjon, og med min unge alder (33) skiller jeg meg fra Jo Nesbø, Unni Lindell og de andre du kan vinne i loddtrekningen. Møtet med bedriften blir sendt på riksdekkende radio, så det er jo PR inne i bildet, også.

Gunhild har erfaring fra blant annet XL, Pullover og P3morgen på radio og Grosvold og Et Dukkehjem på tv. I 2007 syklet hun fra Nordkapp til Lindesnes, og i høst kom boka «Norge i dag – En fullstendig subjektiv reiseskildring fra en syklende reporter på svært lavt blodsukker». På bedriftsbesøk kommer hun til å jobbe med teambuilding og motivasjon.

For videre instrukser og budrutiner, følg med på P3morgen mellom klokka åtte og halv ni onsdag morgen. Gunhild reiser direkte ut til den utvalgte bedriften rundt klokka halv ti.

– Støtt TV-aksjonen

Dersom du byr, uten å vinne, synes Gunhild du bør støtte TV-aksjonen på annet vis:

Meld deg som børrebærer, eller gi summen du bød på meg direkte til TV-aksjonen.

Dersom du vil by, kan du sende e-post til petremorgen@nrk.no, eller sms med kodeord morgen til 1987. Skriv litt om bedriften din og hvorfor dere ønsker besøk, i tillegg til budsummen (som må være over 1000 kroner).

OBS: Bedriften må desverre ligge i Osloområdet, da P3morgen holder til her.

P3morgen på P3, mandag – fredag 07 – 10, lørdag og søndag 08 – 10.

Huske at du også kan kjøpe mP3s programledere til inntekt for TV-aksjonen! Du kan også vinne kjærlighetsbil og foredrag i TV-aksjonens auksjon.

Gunhild jakter på drømmemannen i prosjektet «Fra leirklump til gullring»:

Sykkelhelvete er over: Gunhild kommer i mål på Lindesnes: