– Håper jeg er kul nok!

LidoLido håper han imponerer elevene under P3s SkoleSessions.

Siden 19. august har du kunnet melde på din skole til P3 SkoleSessions, en konsert produsert eksklusivt fra en skolegård et foreløpig ukjent sted i Norge. Frem til 29. august er påmeldingen åpen, og du kan fremdeles nominere din skole, uansett hvor i landet den ligger.

OBS: Påmeldingen stengte 29. august kl 12.

Den heldige vinnerskolen får oppleve A-Lee, Erik & Kriss og LidoLido live i sin skolegård. LidoLido er en av de som gleder seg til konserten, og håper bare han er kul nok til å imponere elevene som vinner konkurransen.

– Jeg gleder meg masse! Jeg stod på en scene for alvor for første gang på barneskolen. Jeg var ikke så kul på ungdomsskolen, så jeg stod på scenen når jeg måtte. Håper jeg er kul nok nå, sier LidoLido.

For to år siden gjestet LidoLido Lydverkets tv-sending, se den daværende 17-åringen fremføre låta “Too Fly” her:

Sjekk ut: Bildene fra SkoleSessions på Spjelkavik VGS.

Jakten på det ekte

LidoLido har hatt en travel sommer, hvor han har hatt sin sterkeste konsertopplevelse hittil, i tillegg til å ha fått noen nye fans under turneen i Kina.

– Kina var dødskult, og kineserne er jo kjent for å være svært dedikerte fans. Mange av de på konserten kunne tekstene mine, selv om de sannsynligvis ikke skjønte noen ting. Jeg tror nok jeg fikk en del nye fans der!

– Hva er din beste konsertopplevelse som publikum?

– Som publikummer tror jeg James Blake på Øya i år er noe av det sterkeste jeg har vært på. Jeg er på konstant jakt etter det “ekte”, noe jeg virkelig føler. Når man har én hånd i været, er på gråten og headbanger samtidig, da vet man at det er ekte.

Les også: James Blake – anmeldelsen fra konserten på Øyafestivalen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

LidoLido sammen med makkeren sin DJ Final. (Foto: Tom Øverlie, NRKP3)

Elevene fortjener det!

I fjor dro P3s skolesessions til Spjelkavik VGS i Ålesund hvor Lars Vaular, Donkeyboy og Karpe Diem stod for en uforglemmelig konsert. Det er enda uvisst hvor P3 drar i år, men LidoLido så helst at hver eneste skole fikk en konsertopplevelse.

– Vi burde jo dratt rundt til alle skoler egentlig, dere som jobber og sliter på ungdomsskolen fortjener virkelig det!

Hva kan elevene forvente seg av konserten?

– Dette er artister som kommer for å ha det gøy, med masse energi og kul musikk. Det skal hvert fall jeg komme med!

I mars besøkte han Popsalongen, hvor han covret Adeles “Rolling In the Deep”. Video ser du her:

Rave for 40 stk

LidoLido kommer garantert til å gjøre sitt beste for å skape en unik opplevelse for de heldige skoleungdommene, og mimrer tilbake til hans beste konsertopplevelse som artist.

– Det er alt for mange fantastiske opplevelser, men jeg og min høyre hånd Final pleier som regel å gjøre det best på de små konsertene som har minst forutsetninger til å bli rave. “Torvastad” har blitt et uttrykk for noe som tar helt av. Vi spilte på et ungdomshus for 40-50 mennesker og bestemte oss for å ta helt av uansett. Det resulterte i den beste konserten vi noensinne har gjort, sier LidoLido.