Har du en komplisert familie?

Hallo P3 skal finne Norges mest kompliserte familie. Meld deg og din familie på her og vær med i konkurransen!

Hallo P3 med programleder Tuva Fellmann kårer Norges mest kompliserte familie.  (Foto: Kim Erlandsen, NRKP3)
Hallo P3 med programleder Tuva Fellmann kårer Norges mest kompliserte familie. (Foto: Kim Erlandsen, NRKP3)

Har du flere stesøsken, en halvbror her og en halvsøster der. Har mor og far giftet seg på nytt og fått “mine, dine og våre” barn? Eller kanskje de fortsatt er sammen og at du og dine mange søsken har produsert en hel flokk med etterkommere.

Har du rett og slett et komplisert familietre, eller rettere sagt; familiebusk? Da kan du melde den på Hallo P3 kårer Norges mest kompliserte familie!

 

Send en epost til hallop3@nrk.no innen 25. april og du er med i trekningen av heder, ære og ti dabradioer.

 

Programleder Tuva Fellman kommer selv fra en familie med flere halvsøsken og vil feire alle de rare, sammensatte og kompliserte familiene rundt om kring. Hun mener det ikke trenger å være noe negativt å ikke ha en klassisk mor-far-barn-familie.

– Vi har lyst til å feire familier som er litt annerledes. Selv har jeg skilte foreldre og jeg syntes det var utrolig trist og vanskelig da det skjedde. Men dette har gjort til at jeg har fått tre fantastiske halvsøstre. Ikke bare er det viktig å heie på de litt rare, store og klønete familiene, det er også kjempegøy, sier Tuva.

Familiebusk

Hallo P3 har valgt å omdøpe betegnelsen “familietre” til “familiebusk” for anledningen.

– Det er så mange spennende kriker og kroker i de gigantiske familiebuskene og ikke minst tilfeldighetene som gjør at greinene vokser ut i alle mulige retninger.

Du kan altså vinne hele ti dabradioer hvis Hallo P3s jury kårer din familie til den mest kompliserte.

– Da tenker vi at store deler av familien skal være dekt. Disse familiene består jo sikkert av mange forskjellige husstander, så med ti radioer håper vi at de fleste delene av familien kan få en premie, sier Tuva.