Har du Norges kuleste lærer?

Meld din lærer på konkurransen og vinn en klassetur dere aldri glemmer!

Har klassen din en lærer som gjør det lille ekstra for at dere skal trives på skolen? Er han eller hun flink til å lære bort og flink til å engasjere dere? Eller har dere rett og slett en utrolig kul lærer?

Meld læreren deres på «Norges Kuleste Lærer» og dere kan vinne en klassetur helt utenom det vanlige.

Les: Øystein Fauske er Norges kuleste lærer

Tidligere har Øystein Fauske og Stig Hans Brelum vunnet konkurransen, og har fått ta med seg skoleklassen sin til Oslo for å møte kunnskapsministeren, og hvor de har fått oppleve Topp 20-showet fra VIP-plasser.

Også i år får én heldig skoleklasse ta med seg læreren til Oslo for å oppleve Topp 20-showet fra fremste rad. Vinnerne får dekt opphold og reise.

Se video fra fra Øystein Fauske ble kåret til Norges Kuleste Lærer i 2012

 

Hva må til?

Her er noen av grunnene til at Øystein Fauske og Stig Hans Brelum ble kåret til Norges kuleste lærer i 2012 og 2011.

“Stig må nok være Ytre Namdal videregående skoles gledesspreder blant lærerstaben! Han sier selv at han “trives sammen med ungdom, selv om han sikkert kunne vært oldefaren deres”, og trivselen er virkelig gjensides. Han er utrolig kunnskapsrik, og det at han har samme hobby som jobb, betyr for oss elever at undervisningen hans er super! «

«Øystein får oss elever til å se det gode i oss slik at vi kan vise respekt og omsorg overfor andre mennesker, noe som er en del av yrket. Øystein er ikke som andre lærere. Istedenfor å gi oss det vanlige oppsettet til de fleste lærerne; les i boka og gjør oppgaver. Så har vi hatt undervisning blant annet med å gjøre praktiske ting og å lære stoffet muntlig»

Les også: Ministermøte for Norges kuleste lærer

Fyll ut skjemaet hvor du forteller oss hvorfor klassen din har Norges kuleste lærer! NB: Påmeldingsfristen har gått ut