Har du problemer?

Rådet søker deltagere til sin andre sesong!

– Livet er fullt av store og små problemer, og vi i Rådet vil veldig gjerne hjelpe deg med å løse dine, sier P3s eminente problemløser og programleder for Rådet, Siri Kristiansen.

Innspillingen av neste sesong er allerede i gang og nå ønsker Siri dine problemer! Har du et problem? Send en mail til radet@nrk.no nå!

 

Se alle episodene av Rådet her!

 

Hvem kan få være med i Rådet?

Siri og resten av Rådet er ute etter hverdagslige problemer som unge folk kan kjenne seg igjen i. Men nøl ikke om du har et problem litt utenom det vanlige – Rådet kan alltid hjelpe!

Siri Kristiansen er snart tilbake med ny sesong av Rådet. (Foto: NRK/ P3)

– Vi er ute etter vanlige, unge folk med problemer andre kan kjenne seg igjen i. Gjerne et problem der begge parter er enige om problemet, men står fast på løsningen. Ellers er dilemmaer hvor valget står mellom to onder eller to goder fint, sier Siri.

Hun har jobbet med Lørdagsrådet på radio siden 2010. I fjor utvidet hun sitt felt og flyttet over til TV. Selv om Siri har drevet med problemløsning på radio i snart fire år, tror og håper hun fortsatt på å bli overrasket.

– Selv om jeg har fått inn mange fine problemer i løpet av årene i Lørdagsrådet og nå Rådet, vil jeg fortsatt gjerne bli overaska.

Gjør samfunnet en tjeneste!

Siri sier også at folk ikke skal være flaue over problemene sine, for man er som regel ikke alene om de. Rådet kan hjelpe til at andre folk med samme problemer kanskje ikke føler seg så alene om det likevel.

– Man skal ikke lenger enn to hus bort i gata før noen er i samme situasjon. Ved å stå frem gjør man samfunnet en tjeneste.

I studio får hun hjelp av tre kjente personer som bruker egne erfaringer, på godt og vondt, humor og varme for å løse dine floker.