Hareide: – Vil innføre rulleskitrasé

Lettkokt oppsummering av ettermiddagens partilederutspørring. Dagens gjest: Knut Arild Hareide.

(Hallo P3): I dag er dagen da første partilederutspørring gikk på lufta, med ingen ringere enn KrFs Knut Arild Hareide foran mikrofonen. Hareide har hittil i kommunevalget gjort seg bemerket med sitater som…

Kjære Siv Jensen, vi har gjort ting sammen som ikke har vært så klokt.

… et sitat han lirte av seg i samme sending som da han innrømmet å ha smuglet vann gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Ledet an av P3s egne Tuva Fellmann har partilederen forsøkt å svare på alt du har av spørsmål i dagens sending – og vi har plukket ut noen morsomme (og et par nyttige) høydepunkter. Fikk du for eksempel med deg at Hareide ønsker egne rulleskitraséer på veiene?

hareidememe


– Hva er en e-sigarett?

Da KrF-toppen fikk bryne seg på segmentet “10 kjappe”, kom det blant annet frem at Hareide ikke vet hva en e-sigarett er, vil beholde dagens skattenivå og sier nei til selvbestemt abort.Smakte på Sonjas vin

Hareide er avholdsmann, så det er kanskje ikke overraskende at han har dempet begeistring for å utvide skjenketidene. I klippet nedenfor innrømmer han likevel å ha smakt på dronning Sonjas hvitvin – de kongelige takker man strengt talt ikke nei til.Dett var dett for i dag! Hva er ditt beste Hareide-sitat?