Hør deg opp på Diplos VM-miks

Superstjerneprodusenten markerte starten på fotball-VM med en times lang miks. Kos deg med denne innimellom slagene. God helg!

I går kveld gikk startskuddet i Brasil og VM-moroa er i gang. I den forbindelse har Diplo, grunnlegger av Mad Decent, et av verdens viktigste selskap i klubbmusikk, sveiset sammen en time lang miks.

Diplo er kjent som DJ, produsent, rapper og låtskriver – og er blant de viktigste navnene for å bringe moderne Brasil-rytmer inn i US/UK-basert klubbmusikk og på hitlistene. Miksen, som ble sendt på BBC Radio 1Xtra i går kveld, har en tung blanding av latinske rytmer og remikser av blant andre Beyoncé, Kanye West og The Black Keys, for å nevne noen.

Superenergisk og voldsom sommerdose

Musikkprodusent i P3 og programleder, Wolfgang Wee, mener miksen har noe for alle og enhver.

– Jeg savner VM-låten til Morten Ramm i mixen. Neida, joda, neida, kort oppsummert er det en superenergisk og voldsom sommerdose med sambabeats, house, electro, hiphop, mashups og få hvilkeskjær. Burde absolutt være noe for enhver smak der. Smell den på i bilen eller på treningsstudioet er mitt tips, sier han og legger til:

– Folk snakker om at Champions League er blitt større enn VM, men nå som mesterskapet er i gang tror jeg de aller fleste er enig i at ingenting slår stemningen og spenningsnivået rundt et fotball-VM.

Hør også Heia Fotballs VM-spesial her.

Lad opp til VM-festen med Diplos miks her:

Diplo til Slottsfjell

I sommer kan du oppleve DJen i Norge. Torsdag 17. juli gjester han nemlig P3 Klubb som er en del av Kastellnatt, Slottsfjells klubb for elektronisk orientert dansemusikk. Programleder og DJ Christine Dancke er dama som står bak bookingen av artistene og platerytterne som skal opptre på P3Klubb – og hun gleder seg til stort til Diplo kommer til Tønsberg.

Les også: Ny superduo

– Glem aldri at Diplo har produsert topplåter som Robyns “Dancehall Queen”, Ushers “Climax”, Chris Brown & Cos “Look At Me Now” og M.I.As “Bucky Done Gun”. Ellers er “Express Yourself” selvsagt en dansegulvslager. Og remixen hans av Kelly Rowlands “Motivation” (!!!). Det kommer ikke til å stå på utvalget, for å si det mildt, har P3Klubb-sjefen Dancke lovt.

– Kastellnatt er unik i norsk sammenheng – ingen booker så store navn, og særlig ikke så mange store navn, som Kastellnatt, føyer hun til.