Hør Heia Fotballs landslagshyllest

– Sangen kom fra det varmeste, fineste og mest elskverdige stedet i hjertet mitt sier Tete i Heia Fotball.

Heia Fotball tok steget ut fra podkast-verdenen til radioen to dager denne uka – det ble markert med eksklusiv landslagslåt fra Heia Fotball-guttene.

Hør låta her:

Heia Fotball presenterer: Landslagssangen

– Det kom fra det fineste stedet i hjerte mitt

Tete Lidbom følte han måtte vise sin støtte til landslaget etter han lot Sven tatovere en tvilsom hyllest til norsk landslagsfotball via leggen sin fjor.

– Motivasjonen til låta er todelt. Jeg elsker Løvenes Konge-soundtracket og nynner fortsatt titt og ofte på de låtene. Samtidig tenkte jeg å rette et positivt fokus mot norsk landslagsfotball nå som det er kvalikrunde. For meg personlig var det kanskje ekstra viktig å vise min støtte til herrelandslaget etter at jeg lot Sven tatovere en mildt sagt harselerende tatovering på leggen min i fjor høst.

– Sangen kom fra det varmeste, fineste og mest elskverdige stedet i hjertet mitt. Og det er mer hvor den kommer fra. Jeg lover, sier Tete.

https://youtu.be/XgTOHKP4GlQ