Høsten er klar!

P3 lanserer nye programmer – sjekk ut.

24. august lanserte P3 sitt nye sendeskjema. På programmet finner vi både nykommere og gamle kjenninger.

Det er forøvrig ikke bare på radio P3 gir deg noe nytt denne høsten. P3 fulgte festivaldebutanter på Roskilde i år og foreviget deres festivalminner på film. Serien Festivaljomfruer skal vises på nett fra og med 31. august.

Se traileren øverst i saken og les mer om Festivaljomfruer her.

Gøyal radio

Kompisen til Lars er endelig tilbake! Du husker kanskje programmet Et enklere NRK? Torkil Risan og Martin Beyer-Olsen hadde programmet i et par uker høsten 2009, med stor suksess. Nå er gutta tilbake på lufta med fast sendetid hver søndag!

Les mer om Et enklere NRK!

Et annet program du kanskje har hørt om før er Trygdekontoret med Thomas Seltzer. Trygdekontoret er opprinnelig et TV-program som gikk på NRK3. Nå har Seltzer tatt med kontoret sitt til P3.

Les mer om Trygdekontoret!

Helt ny radio

P3 kan også by på helt nye konsepter denne høsten. Hallo P3 er et utfordrende og underholdende innringingsprogram, som skal være morsomt, men også tørre å ta opp noen seriøse temaer.

Tuva Fossum Fellman, som tidligere har vært reporter i Juntafil, debuterer som programleder, og skal lede deg gjennom to timer radiotid hver mandag til onsdag.

Søndagsmorgen med Rune Håkonsen skal diskutere film, spill og tv med lytterne. Alt mens han gir deg herlig musikk som en god start på morgenen.

Rune Håkonsen er fra før av kjent som spillguru nummer én i Filmpolitiet, men nå har han fått sitt eget program.

Siri Kristiansen og Kristine Riis skal lede det nye lørdagsprogrammet. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

De velkjente profilene Siri Kristiansen og Kristine Riis, har startet et nytt program sammen.

Lørdagsrådet skal ha et skråblikk på siste ukas nyheter, og med et kjendispanel i ryggen skal de slenge ut råd til både de som trenger det og ikke trenger det.

Elektronika!

Forøvrig har DJ Friendly fått nye sendetider.

DJ-en har fått utvidet sendetiden på torsdager og skal dermed gi deg deilig elektronika i en time lenger.

Videre er det ikke lenger på morgenkvisten i helgene cillout og variert elektronika skal strømme fra høytalerne. DJ Friendly har nye sendetider fra klokken 23 til 24 fra mandag til onsdag.

13 Responses to “Høsten er klar!”

 1. Marius

  YES!!! ENDELIG tar P3 lyttarane paa alvor igjen!! Gleder meg stort til P3hausten!! Haapar podkasttilgangen vil vere like glimrande som i gamle dager!!
  Dette luktar kvalitetsradio!!

 2. Jalla

  Endelig nye programmer, for P3 slik det er i dag er bare sorgen. Savner likevel noen nye programmer mellom 7-16, siden jeg sjelden hører på radio i helga. Viktigste bør være å i det minste korte ned på Popsalongen.

 3. Thea

  Hipp, hipp hurra for Et enklere NRK tilbake på lufta! Tasså driiit dæ ut.

 4. Glenn

  Likevel velger dere å fortsette med Bestevenn? Erling og Jostein er like lite morsomme nå som de var for ti år siden. Heldigvis kan man podcaste gamle RR episoder.

 5. morten hetland

  ja ta åså få vekk de to jævlane så sitte å skape seg fra 10-12 kver jæævla dag…

 6. Sigve

  Hurra for et enklere NRK og trygdekontoret! Men bare på søndager? Send heller bestevenn på søndag, er jo ingen som hører på da likevel, og disse programmene på hverdagene! Bestevenn er det verste dritt nrk noengang har sendt.

 7. Kristoffer

  Ja, vekk med Erlend og Steinjo! Talentløs og kjedelig humor… Har gått over til p2 mellom 10-12 (Ja, det er faktisk sant!)

 8. Kristian

  Dere bør få “Bestevenn” av lufta raskest mulig, for det er det verste i NRK’s historie!
  At dere ikke er flaue altså!

  Håper på en bedre høst 🙂

 9. Mikael

  Litt egoistist av meg; men denne p3høsten her suger for min del da p3 kun er noe jeg hører på fra 7-16 man-fre, og da er det jo ingen endringer! Jeg skal ikke syte og klage om gamle favoritter jeg vil ha tilbake på lufta, men for all del, gjerne kutt ned sendetiden på p3morgen og popsalongen for å få plass til Et enklere NRK på dagtid man-fre 🙂

 10. Apu

  Fine endringer! Flott med Siri Kristiansen tilbake på P3.

  Personlig ønske: Nye programledere i P3morgen, kortere Popsalongen og Juntafil + vekk med Bestevenn. Flere musikkprogram ala Pyro og Sexy.

 11. Lasse

  Oooh, Kristine Riis og Siri Kristiansen må da være en match made in heaven. GLEDER MEG!

 12. Frode

  Siri Kristiansen er den råeste som har vært på p3, ser virkelig frem til hennes ny program:)
  ps: Bestevenn suger

 13. Basse

  Jeg er enig med flere her. Ønsker meg nye programledere i P3Morgen. Ut med Bestevenn, og myye kortere fjortis-infiserte Popsalongen. (helst helt vekk)
  Inn med “Et enklere NRK”, og “løsrdagsrådet” med Kristine Riis og Siri Kristiansen mellom 7-16 på hverdager.

  Hvorfor alle de gode programmene på søndager? DET ER VEL INGEN SOM HØRER PÅ RADIO I HELGENE!??