Se Skins på nett

Var du en av de som fulgte den prisvinnende serien om gjengen i Skins? Sesong 2 sendes på NRK3, men du kan også se den på nett!

Skins er tilbake på skjermen - og nett! (Foto: www.e4.com)
Skins er tilbake på skjermen - og nett! (Foto: www.e4.com)

Se: første episode av Skins i Nett-tv

Sesong 2 av Skins forløper seks måneder etter at første sesong sluttet. Første episode handler om Maxxie og Tony og komikeren Bill Bailey har en gjesterolle som Maxxies far.

Her kan du bli bedre kjent med gjengen i Skins, som du møter på NRK3 klokka 20.40 hver onsdag.

Tony: Tony er det peneste og mest populære gutten i byen. Han er den fødte leder, og ser ikke bort i fra å sette gjengen i gang med ting som går utover andre.

Michelle: Michelle er både sexy og selvsikker. Hun elsker å ha det gøy, men er ikke den skarpeste kniven i skuffa.

Sid: Sid er redd og forsiktig av seg – gjengens nerd. Han drømmer om å miste jomfrudommen, og greier ikke fokusere fullt ut på noe annet.

Cassie: Søte, uskyldige Cassie behandles for spiseforstyrrelser, er pilleavhengig og skader seg selv. Nevnte vi at hun ikke har selvtillit?

Chris: Chris sier aldri nei takk til en latter, og røyker, snorter, stjeler eller ødelegger hva som helst for å ha det kult. Ingenting kan få Chris til å la være å møte opp til psykologitimene på skolen – fordi det er læreren Angie, hans hemmelige forelskelse, som holder ham gående.

Jal: Jal er skoleflink og en lovende musiker. Hun er ressurssterk og takler det meste, men er klar for å vise at hun er mer enn et englebarn.

Maxxie: Maxxie er gjengens klovn. Han går inn i nye roller konstant, og elsker å vise frem nye sider ved seg selv. Maxxie har masse energi, og blir ekstremt fort begeistret for nye ting.

Effy: Effy er lillesøstra til Tony, og den eneste personen Tony virkelig bryr seg om. Det han ikke vet, er at hun vil ta han med til steder han ikke bør gå.

Anwar: Anwars familie vil at han skal studere Koranen,  og ikke at han skal drikke, ha sex, ta stoff, røyke, gamble eller høre på kul musikk. Uheldigvis elsker Anwar tequila, piller og pupper.

Hvem er du i Skins? Ta testen her!

Videopresentasjon av hovedpersonene ser du her:


4 Responses to “Se Skins på nett”

  1. Camilla

    Lurer også på når sesong 2 blir sendt!
    Dødsbra serie btw;D