Høydepunktene fra P3aksjonen

72 timer direktesendt radio er over. Her ser du høydepunktene.

Aishath Afeef, Ken Wasenius Nilsen, og Ronny Brede Aase gikk inn i et radiotelt på youngstorget kl 11 torsdag kveld. Da de kom ut etter tre døgn søndag kveld hadde de hatt besøk av flere titalls gjester, spilt flere hundre ønskelåter, og samlet inn over 700.000 kroner til Norsk Folkehjelp.

Se alle konsertene fra P3aksjonen

Torsdag

Både Ken, Aishath og Ronny er veteraner i å regne i maratonradio-sammenheng. Dette er ikke første gang de tilbringer tre døgn sammen i aksjonsteltet, noe som har gjort at de har opparbeidet seg noen smarte triks og metoder for å gjøre det hele litt enklere. Se video:Les også: Kens harde våkennatt

Fredag

Jonas Gahr Støre, Thorvald Stoltenberg, Idol-dommerne, og Radioresepsjonen tok turen til P3aksjonens studio i løpet av fredagen. Utenriksministren fortalte om sine opplevelser i Bosnia-Hercegovina, mens Hans-Erik Dyvik Husby fortalte om sin avstikker på en skogtur i Vietman som gjorde at han havnet i et minefelt. Radioresepsjonen hadde en siste gravmiks med stavmikseren som de auksjonerte bort, noe som resulterte i at Ronny måtte skytes som straff for at han tapte konkurransen. Se video:

På kvelden besøkte Envy teltet, hvor de spilte en nydelig cover av Bjørn Eidsvågs Dag for dom.

Les også: Dakota (7) rydder miner for Norsk Folkehjelp

Lørdag

I tilegg til å feire Aishaths bursdag med ballonger og kake, fikk også programlederne besøk av LidoLido, Moi og minehunden Dakota. Dakota er 7 år, og er Norsk Folkehjelps beste minehund! Se klipp av både Moi, minehunden, og en oppsummering av dagen under.

Les også: Idoldommerens kontakt med et minefelt

Søndag

Den siste dagen i P3aksjonen var spekket med artister. De populære P3-artistene Team Me var på besøk. Det var også Gabrielle, Margaret Berger, Sondre Lerche, Lars Vaular, og Øysten Greni med BigBang. Under Margaret Berges opptreden måtte også Ken, Ronny, og Aishath også være med. Se video under:

Se P3aksjonen søndag på to minutter

Tusen takk for alle bidrag gjennom sms, auksjonsbud, og penger i roboten på youngstorget. Nå kan forhåpentligvis innbyggerne i Turic i Bosnia-Hercegovina få en tryggere fremtid!