Få hjelp av en kjendis!

Siri Kristiansen skal lage tv-program og vil løse dine problemer for deg.

Lørdagsrådet på P3 skal bli til TV-programmet «Rådet», som kommer på NRK3 til høsten. I forbindelse med det er det mange ting som må lages, og en av dem er en liten videosnutt.

Tidligere denne uken spilte Siri inn en sånn en, og håpet er at folk melder seg på i fleng med sine problemer. Se videoen øverst i saken!

Siri gleder seg veldig til å komme ordentlig i gang med å lage Rådet.

– Vi kommer ingen vei hvis ikke folk melder på problemene sine – det er folk der ute som lager innholdet i programmet. En av grunnene til at Lørdagsrådet har vært så gøy å lage, og som kommer til å gjøre Rådet til et veldig fint TV-program er at jeg og de tre kjendisene jeg har med meg tar folk sine problemer på alvor og prøver å gi ordentlige råd, sier Siri Kristiansen

– Hvis du melder deg på programmet, kan det hende du får muligheten til å si: «Men Else Kåss Furuseth er enig med meg!» i neste diskusjon. Det er gøy.

Så, har du et problem hverken du eller noen av vennene dine har et godt svar på? La Siri Kristiansen løse dem på tv! Vi trenger din hjelp. Fyll ut skjemaet under og meld deg på!