Dette ga publikum

P3-aksjonen solgte en rekke gjenstander og opplevelser til inntekt for TV-aksjonen. Se hva dere ga!

 

P3-aksjonen er sparket i gang, og i tillegg til bøsseinnsamling og telefongiving, kan man by på forskjellige gjenstander i en stor nettauksjon. Blant mange fine ting i P3s gjenstandsbank finner du signerte album, limited edition box set fra både Muse og Green Day, makeover med Kjell Nordström, og en eksklusiv utgave av Kjersti Holmen.

Dersom det ikke frister med Kjersti Holmen på stueveggen, har vi blant annet fått med Jay-Z på laget for at også du skal bidra til årets TV-aksjon. Kanskje du har lyst til å sette klørne dine i noen av disse tingene?

Dette kan du by på:

Les mer om P3-aksjonen, CARE og TV-aksjonen!

15 Responses to “Dette ga publikum”

 1. Pål Ryvænge

  Disse dollarsedlene: Var de Jay-Z egne, eller noen NRK redaksjonen hadde?

 2. Stian

  Er vel så vidt jeg vet ulovlig å ødelegge en annen stats valuta i de fleste land, inkludert Norge. Så dette kan vel bli en super tabloid straffesak, produsert av en innpåsliten redaksjon.
  Saken kan jo sammenlignes med diverse andre som kommer til Norge for å drive kriminalitet. eksempelvis Amy Winehouse ^^

  • Martin

   Men blir en pengeseddel verdiløs om man tegner litt på den da? Det blir vel som et kronestykke med litt plastelinasøl inni mønsteret

   • Stian

    I dette tilfellet så gjelder vel det motsatte, at seddelen øker i verdi på grunn av en signatur,
    og det er vel like ulovlig som å forringe verdien.
    La oss si at man fikk en kjendis til å signere 100 tusen kroners sedler, som du da solgte videre til høystbydende.
    Jeg vill nokk tru at det strengt tatt kommer under loverk som omhandler valutamanipulasjon.

    • Martin

     Hm. Godt poeng. Men forskjellige banker har jo forskjellige vekslingskurser. Kanskje man kunne klemt det inn under loverket som omhandler sånt?

  • OLA

   ehh… hadde vel vært noe annet om pengene faktisk hadde blitt ødelagt. Tror ikke en tusjstrek regnes som at seddelen er kondemnert. Det er bra mye sedler som drar rundt om i verden med allslags notater og telefon-nr. Dette blir nok neppe noe problem

   • Stian

    Joda, jeg skjønner og forstår poenget, men hvem vet hva fremtiden kan bringe. Det er jo mye som blir oversett på grunn av at det er vanskelig å bevise at det har skjedd organisert valuta manipulasjon, og da konsentrerer dem seg mer om større mengder der lovbruddet er klart som dagen. Men i dette tilfellet så ligger jo dokumentasjonen på nett for alle til å se. Så i verste fall kan en sak som denne eller større (mere penger), i fremtiden bli kjørt for å teste loven på dette området. Og som vi alle vet så bruker det som regel å komme en sak kjørt mot en liten gruppe for å statuere ett eksempel/presedens.
    Jeg for min del ville i disse valutakrisetider og samt på grunn av den pågående globaliserings politikken på dette området, holdt meg langt unna slike auksjoner.
    Man må huske at banker er i stor grad privat eid og kan kjøre en hvilken som helst sak for retten da de har tunge interesser bak seg, samt penger.

    • Pål Ryvænge

     Skjønner ikke problemet! Den som kjøper denne kjøper den vel ikke for å bruke den, havner vel evt i en liten ramme med et bilde av JayZ

 3. jOnas bRenna

  Aner ikke om Jay-Z signerte UKA-bordet.

  Men han signerte dollarsedlene vaktsjefen våre hadde til overs etter en NYC-tur i høst. Så nei – de var ikke hans egne. Han virka som en generøs og hyggelig fyr, Høyere enn man skulle tro og veldgi lung og rolig. Men jeg TVILER på han hadde gitt oss pengene sine for å si det sånn:)

  Og nei, pengene er ikke ødelagt, tvert imot har de steget i verdi. Hvordan kan det være feil?

 4. Henning Severud

  La oss da bare håpe at noen kjører P3 for retten for å fucke litt med noe valuta. Også for en god sak da – hårreisende!

 5. Jonas

  Hei

  Hvorfor alt dette Jay-Z pratet? Det er jo for øyeblikket Kjersti Holmen som drar inn mest spenn

  • Kristian Rostad

   Helt korrekt! Men Kjersti har dessverre stagnert på 2200 kroner fra i går, så oppfordrer alle fans til å knekke sparebøssa!

 6. Henrik Hansen

  Det forundrer meg at ingen stiller spørsmålstegn ved denne aksjonen. Hadde damene her i Norge funnet seg i at noen sa at de IKKE var egnet til å forvalte penger, så derfor måtte vi gi pengene til mennene?? Nå godtar vi at det stikk motsatt sies om menn i fattige land. Det sies indirekte at de er udugelige til å ta vare på sine familier. Dette er hvit manns kristenfacisme på sitt verste synes jeg, men ingen journalister tør å si ifra, da det er verre å snakke negativt om TV aksjonen enn å banne i kjerka….