Hva gjør folk egentlig på jobb?

De lager musikkvideoer!

Noe som ser ut til å være populært om dagen er å lage danse/synge/mime-videoer dedikert til sin kjære arbeidsplass.

Det er sikkert noen som har funnet ut at dette er glimrende for arbeidsmiljø og andre sosiale forhold på jobben, men for oss andre er dette pur underholdning.

Og da mener jeg virkelig underholdning.

Herlige KBS

Videoen øverst i saken er fra kjøpesenteret KBS i Trondheim, som skal rives og bygges opp fra grunnen, og i den anledning har de laget en liten farvel-video til alle kunder og “fans”. Jeg sier det bare med én gang: Dette er det beste jeg har sett på Youtube på lenge. En, to, tre. FLIR.

Herlige Strømmen

På Strømmen storsenter har de (heldigvis) ikke skrevet sangen sjøl, man har latt seg inspirere av tidenes hurraduett fra Grease. Her kan det jo faktisk se ut som om de har brukt mer enn en femtilapp på å lage videoen også. Han som står ved kaffemaskinen er søtest.

Senter-kjærlighet

Narvik storsenter har kanskje latt seg inspirere av kjøpesenteret i forrige klipp, Jeg har faktisk jobba på Narvik storsenter og kan bekrefte at dette faktisk er bra folk. Sett bort ifra dansinga, og miminga, og denne videoen generelt.

Skal vi danse?

Storo storsenter har modig tatt steget ut av Grease-rusen, og kjørt på med åttitallsklassikeren Fame. Jeg vet ikke om det er bedre eller verre, egentlig.

Syke effekter

Skibsgården kjøpesenters video i anledning 10-årsjubileet har virkelig lagt seg i selen, og denne videoen er for meg en klar andreplass i konkurransen om tidenes diggeste internvideo for arbeidsplasser. På 0:25 tar det hele virkelig av. Fest setebeltet.

S-M-P

Sunnmørsposten legger skjela si i det hele og har fått en spesiallaget sang til anledningen. Stargate, ta dere en bolle.

Tekno-grooven

Det kan ikke finnes noe kjedeligere en sånne oppdressa teknologimesser med viktige folk og dølle stands. Bortsett fra akkurat denne messa da.

Opprinnelsen?

Dette må jo ha kommet fra et sted, og som med alt annet, tipper jeg det kom fra USA. Klein-faktoren er en smule lavere, men den er godt innenfor dans-med-det-du-har-sjangeren.

Gaga på tur

Mens vi er inne på dansing på jobb: Dere har kanskje sett videoen der flyvertinnene på Cebu Pacific dansa seg gjennom sikkerhetsprosedyrene på flyet?