Hvem er din drømmegjest i Lydverket?

Nå kan du foreslå artister til Artirsdag, Lydverkets faste tirsdagsspalte.

Lydverket har denne høsten hatt stor suksess med konseptet Artirsdag, der en artist kommer i studio og er med på hele sendingen. Så langt har Ingrid Olava, Sigurd Wongraven, Torgny, Frida Ånnevik og Lars Vaular gjort hver sin tirsdag til en fest.

Varierte gjestelister

Artisten får tilbringe tirsdagskvelden i studio med programleder Ruben Gran, og velge ut låter til ukens «gjesteliste». Blant annet har Frida Ånnevik plukket ut tre låter hun bare høre når det er høst, mens Sigurd Wongraven valgte tre låter som hver og én representerer en epoke i Satyricons karriere.

Det hender at låtvalgene avslører ukjente sider ved artirsdagsgjestene. For eksempel plukket Torgny ut så forskjellige artister som Afrika Bambaataa, Townes van Zandt og Aphex Twin, da han lagde en gjesteliste bestående av låter som har bidratt til å gjøre ham til den artisten han er i dag.

Hør de tidligere Artirsdag-sendingene her:

Ingrid Olava
Sigurd Wongraven
Torgny
Frida Ånnevik
Lars Vaular

Kom med forslag!

Lydverket vil gjerne ha din hjelp til å sørge for at artirsdagene fremover blir like trivelige som de fem som har vært til nå. Kom gjerne med hete tips og ønsker i kommentarfeltet.

Hvem er din drømmegjest i Lydverket?