I dag kåres Norges kuleste lærer

Vinneren avsløres i Popsalongen og på P3.no kl. 1300.

Vi trenger din hjelp til å kåre Norges kuleste lærer! Vinneren får ta med seg sin klasse til VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen 29. juni, og P3 står for reise og opphold. I tillegg får den heldige klassen, med sin kule lærer, de aller beste plassene foran scenen og møte artistene backstage. Avstemmingen stenger 15. juni klokka 13:00.

Avstemmingen er avsluttet. Øystein Fauske fra Nordborg VGS på Finnsnes ble Norges kuleste lærer.

Og husk: Du kan stemme så mange ganger du vil!

Dette er lærerne:

Lærer: Øystein Fauske
Skole: Nordborg VGS
Sted: Finnsnes
Klasse: 2VG Helsefagarbeider

Øystein er ikke som andre lærere og prøver å lære oss stoffet ved praktiske oppgaver. Vi har for eksempel fått lov til å barbere hode til Øystein, noe som førte til at han ble gående med en smiley i bakhodet en hel dag. Det viser hvor langt han er villig til å gå for at vi skal lære.

Lærer: Lene Jordbrudal
Skole: Porsgrunn VGS
Sted: Porsgrunn
Klasse: 1DHD

Lene er verdens beste lærer fordi hun kjører en 69-modell veteranboble året rundt, er alltid glad og eier masse omsorg for sine elever. Lene tar seg bestandig tid til å lytte til oss hvis vi ikke har det så bra, eller hvis vi trenger en person å prate med som vil lytte og forstå.

Lærer: Siv Elin Oterhals
Skole: Lena VGS
Sted: Lena
Klasse: 2IUD og 3INT

Siv Elin bruker læremetoder som gjør at alle i klassen er villige til å lære, og med en noe nøytral holdning til musikk i timen, ender timene ofte opp med dans og sang. Siv Elin graver frem de beste sidene i hver enkelt elev og gjør sitt ytterste for at vi går ut av skolen med de beste karakterene vi kan yte.

Lærer: Vidar Tufteland
Skole: Osterøy VGS
Sted: Osterøy
Klasse: Elenergi vg2

Vidar er verdens kuleste og beste lærer. Han er en veldig snill person som alltid stiller opp og som vi alltid kan ringe til. Vidars undervisning kan skje både inne og ute, og ofte med en eller annen konkurranse eller overraskelse. Vidar er både en lærer og en venn for elevene. Han har respekt som lærer, men samtidig har han en tendens til å oppføre seg som elevene.

Lærer: Erik Anti
Skole: Ringerike VGS
Sted: Hønefoss
Klasse: 3MUA

Erik er bassist i tv-programmene «Beat for Beat» og «Skal Vi Danse», men viktigst, han er en god kompis, samtidig som han er utrolig flink i det han holder på med. Hvis det er fint vær tar han oss med ut i parken og underviser oss der. Han gjør alt for at vi skal lære, og samtidig ha det koselig og fett.

Lærer: Karianne Salamonsen
Skole: Dyrløkkeåsen skole
Sted: Drøkak
Klasse: 10B

Alle i klassen er venner, ingen er utenfor og Karianne er en del av oss. Karianne gjør det verdt å gå på skolen hver dag. Hun er en person som er flink til å lære bort, forklare, fortelle og ikke minst flink til å ha det gøy. På ballet i 2012 ble hun kåret til «drømmedama», noe hun helt klart er.

Lærer: Rina Myrrusten
Skole: Greveskogen Videregående Skole
Sted: Tønsberg
Klasse: 2KSA

Tidlig i høst jobbet Rina sent og tidlig for å få et lag fra klassen med i Østlandsmesterskapet for kokk- og servitørelever. Det endte med sølv, og mye takket være Rina og måten hun har organisert og hjulpet oss med konkurransen.

Lærer: Bjørg Larsen
Skole: Alta videregående skole
Sted: Alta
Klasse: 2HSA, Helsefagarbeider

Bjørg er en liten og søt dame som alltid sitter med et smil, og bringer godt humør til klassen. Hun har en meget søt latter som gjør at hele klassen må le når hun gjør det. Man får rett og slett lyst å lære når det er Bjørg som snakker.

Lærer: Pål David Blakley
Skole: Stavanger Katedralskole
Sted: Stavanger
Klasse: Samfunnsfaglig matematikk 2 – S2

Ikke nok med at Pål er skolens Don Juan; han er også et vandrende leksikon når det kommer til både fysikk og matematikk. Det står respekt av Pål, som jobber som underbetalt lektor når han er utdannet sivilingeniør og kunne tjent store penger i oljenæringen.

Lærer: Ingrid Korpås Holth
Skole: Halden Videregående avd. Porsnes
Sted: Halden
Klasse: 2HEAA

Med en gang Ingrid kommer inn i klasserommet, blir alle i bedre humør. Ingrid har en kjempefin utstråling. Hun skaper trygghet for alle i klassen, og her er det ingen dumme spørsmål. Hun er en flink lærer som kan faget sitt og gjør det spennende.