Hvilke supportere er Norges mest gavmilde?

Og har Stabæk de gjerrigste? By på draktene til Tippeliga-lagene her!

Som vi alle vet er fotballsupportere lidenskapelige og generøse folk, derfor har Sven og Tete fra P3-podkasten Heia Fotball ordnet signerte fotballdrakter fra alle Tippeliga-klubbene, slik at du kan skaffe deg ei signert drakt fra din favorittklubb og samtidig støtte en god sak!

Nå kan du sikre deg ei signert trøye fra klubben i ditt hjerte!

Se den komplette lista over alle draktene her!

– Personlig er jeg veldig glad i Start, så jeg synes min personlige bank Sparebanken Sør bør tråkke til og by på den drakta, for min skyld, sier Sven.

Gutta i Heia Fotball byr også på seg selv når de første er i gang, du kan få en helaften med Sven og Tete – kanskje en ekstravagant Fifa-kveld kan være noe, eller vil du at Heia Fotball skal være speakere på bedriftsfotballkampen din? Legg inn ditt bud her!

Artikkelen fortsetter under bildet.

En Stabæk-supporter jubler her, men er han villig til å gi så det svir?! (Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX).
En Stabæk-supporter jubler her, men er han villig til å gi så det svir?! (Foto: Jon-Michael Josefsen / SCANPIX).

Rosenborg på tabelltoppen

Hvilket lag har de mest gavmilde supporterne? I skrivende stund ligger Rosenborg på topp med et bud på 6200 kroner, en god slant foran neste lag på tabellen som er Brann med ei drakt med et bud på 4400 kroner.

Molde er allerede seriemestere, men har kun en syvendeplass med på lista over generøse supportere. I skrivende stundligger budet på drakta på 2600 kroner – er ikke en drakt signert av seriemesterne mer verdt, altså?

Det som er mest sjokkerende er at Stabæk og Viking er nederst.Sven

Brann og Sogndal holder på å rykke ned, men ligger altså på andre- og tredje-plass på draktpallen, mens Stabæk ligger helt i bunn av drakttabellen med 1700 kroner. Det kan dermed se ut til at klubben fra Bærum har de minst gavmilde supporterne i ligaen. Er bæringene mest opptatt av å nullskatteyte enn gi til veldedighet?

Denne drakttabellen kan fort forandre seg før kvelden er omme, for skal vi tro Tete og Sven er det mange supportere som er flinke til å mobilisere når det gjelder.

– Det som er greia er at Brann lå nederst tidligere, litt sånn som de gjør i Tippeligaen, men det som er med bergenserne er at de blir så engasjert når de ser sånt, så nå er de høyt oppe, sier Tete.

– Det som er mest sjokkerende er at Stabæk og Viking er nederst, hva skjer med oljepengene, utbryter Sven.

– Og ikke minst Molde! Hvor blir det av Røkke, Gjelsten og i, stemmer Tete i.

Støtt din klubb og støtt en god sak samtidig – legg inn et bud på drakta til din favorittklubb her!