I kveld skjer det!

CHRISTINE LIVE: Astrid S, Sondre Justad og Unge Ferrari er blant artistene som spiller live på Rockefeller i Oslo i kveld.

For med artister som Astrid S, Unge Ferrari, Sondre Justad, Oslo Ess, Ina Wroldsen og Kristian Kristensen på plakaten kan det ikke bli mye annet enn nettopp det: Uforglemmelig. I tillegg til artistene som allerede er avslørt har vi selvfølgelig også noen overraskelser på lur.

Programleder Christine Dancke er blant de som gleder seg. Mye.

– Jeg har ventet så lenge på denne dagen og gleder meg helt utrolig til nok en gang å vise frem høydepunktene fra radiostudioet.

LES OGSÅ: Coverbonanza hos Christine | Er disse årets fineste coverlåter? | Gjenopplev Christine live!  | Se live-opptredener hos Christine

Slik får du med deg showet

Hver eneste dag fronter Christine ny, norsk musikk på P3 og gir lytterne minneverdig livemusikk fra landets fremste artister. Christine lover en topp kveld når hun igjen tar konseptet til scenen i møte med publikum.

Showet går av stabelen på Rockefeller i Oslo klokken 21, og det vil gå direktesendt på P3. Derfor vil også showet begynne presis, så vi anbefaler alle med billett å komme når dørene åpner klokken 20. Showet venter ikke på noen!

For dere som ikke har mulighet til å stå foran scenen på Rockefeller, vil dere kunne følge moroa direkte på P3. Showet vil også være mulig å se på nett-TV og NRK3, 4. mai fra 21:25.

De av dere som gleder dere like mye som Christine, og som ikke klarer å vente til i kveld, kan lade opp til showet med et tilbakeblikk på fjorårets show: