– Ingen flere veddemål

FK Fotball og Freddy Dos Santos er ferdig med toastmasterjobben de veddet seg til – og nå blir det lenge før de vedder igjen. Se video her!

FK Fotball og Freddy Dos Santos er ferdig med toastmasterjobben de veddet seg til – og nå blir det lenge før de vedder igjen.

Siden Vålerenga havnet på 10. plass i eliteserien i 2008, måtte programlederne Thomas og Aleksandere stille som toastmastere hos en tilfeldig lytter sammen med Freddy Dos Santos fra Vålerenga. Hvordan det gikk, kan du se i video nederst i saken.

FK Fotball-gutta har en tendens til å vedde ofte og mye med Freddy – dette har også ført til at Freddy Dos Santos i løpet av 2009 gir ut en selvbiografi.

Nå skal trioen prøve å roe ned på veddemålsfronten.

– Det blir ikke noen flere veddemål på en stund – vi har nemlig mer enn nok å gjøre med selvbiografien til Freddy, konkluderer de.

Flaue toastmastere
Flaue toastmastere

Onsdag denne uka stilte de tre gutta som toastmastere hos en jente ved navn Vibeke, som har disputert til doktor innen kreftforsking. Dette skulle feires med gallamiddag på Blinderen i Oslo, og Aleksander, Thomas og Freddy stilte i finstasen når de skulle gjennomføre sin toasmasterplikt.

Det er en kjent sak at gutta virkelig ikke gledet seg på forhånd – i videoen under kan du se hvordan den store dagen gikk: