– Ishockey blir livsviktig

Sitter du rådvill med OL-programmet i hendene, kan du få seertips av P3s sportsfantaster.

Hockeyfight (foto: Scanpix)

Som mestvinnende nasjon gjennom OL-historien, er det naturlig at selv sindige nordmenn går ut av sitte gode skinn av begeistring hvert fjerde år. OL utløser hele følelsesregisteret og er som å feire russetid, bryllup og gravøl i tre uker til ende. Derfor er det særdeles viktig å legge inn gode forbredelser i forkant for å takle press og stress, og ikke minst vite hvilke øvelser man skal bruke tid på.Vi fikk noen av P3s ansatte til å komme med sine sportsanbefalinger.

Asbjørn Slettemark, Lydverket
– Ishockey blir viktig, av flere grunner. Jobbmessig fordi Norge spiller mot Canada, og vaktsjefen vår i Lydverket er fanatisk hockeymann. Han er ikke tilsnakkende de neste ukene, med mindre vi begynner alle samtaler med å snakke hockey. Men ellers skal jeg nok se så mange som mulig av NRK sine 500 timer, sport er jo magisk på TV uansett om det er snooker, fotball eller bobsleigh. Jeg er ikke vanskelig å be.

Totto Mjelde, Sexy
– Det er for få baller i vintersport. Dobbel betydning av baller der altså…
Friskuser med snørr i trynet og doping i blodet er ikke noe for meg. Skal kun se hockeyen. Der er det hvertfall en puck. Og litt slagsmål.

Are Sende Osen, BareAre
– Curling ruler! Den perfekte tv-sporten. Ikke så mye snacksy, sexy damer, men til gjengjeld slipper man,
som feks på 5 mila, litervis med snørr og slim rundt kjeften på deltagerne

Live Nelvik, P3morgen
Må se hvorvidt Petter Northug lever opp til hoverende strofer som ”barneskirenn” og ”det er så lett”.
Aksel Lund Svindal trekker mange, i utgangspunktet, uinteresserte kvinner til alpinsporten. Hvem vil ikke se melkesyra pumpe gjennom de maskuline låra til Norges fartsprins.
Den som bare var fartsprinsesse.

Prøv NRKs populære alpinspill

Hele OL-programmet