It’s Britney, bitch!

Vida Lill tok håret for P3aksjonen.

– Jeg har vært hos frisøren tre ganger i mitt liv, to av dem på P3aksjonen, så mitt forhold til frisører blir bare verre og verre, sa Vida Lill før frisøren Marit gikk til verks med saksa.

P3s lyttere hadde bestemt at hun skulle få sveis som Britney Spears anno 2007 – altså helt fullstendig skalla. Først ble mesteparten av håret klipt av i to fletter, deretter måtte det barbermaskin til.

Se Vida Lill få Britney-sveis øverst i artikkelen!

Kunne ha sluppet unna med Vidar Villa

Britney Spears var nok det verste alternativet av de fire sveisene P3s lyttere kunne stemme frem. Vidar Villa, Lilli Bendriss og Vida Lills sjef Ingjerd var de andre mulighetene.

Dette var de tre andre alternativene P3s lyttere hadde for Vidas hår. (Foto: Privat / Terje Bendiksby, NTB scanpix / Heiko Junge NTB scanpix).

Men P3-lytterne var nok i det skadefro lunet på fredagen, og gikk for å ta alt. Vida Lill hadde akkurat fått lik lengde på håret igjen etter fjorårets P3aksjon, da hun fikk dreads og undercut, og hun synes det var litt kjedelig å måtte ta det nå.

– Det er litt surt, men jeg visste at det kom til å skje noe med håret mitt, så jeg overlever. Det er jo bare hår. Det vokser ut igjen. Jeg kommer til å se litt gæren ut de neste åra, men så blir jeg pen igjen, sa hun tappert.

Alt til inntekt for en god sak, altså! Hva gjør man ikke for et varmere og mer inkluderende samfunn. Og P3s lyttere synes uansett ikke Vida Lill så gæren ut. Det rant inn med støttemeldinger fra publikum, og en skrev til og med at Vida ser bedre ut skalla enn Natalie Portman – det sier litt!

Følg P3aksjonen direkte her!

Og se Vida Lill ta Britney-rollen helt ut her: