– Jeg er seff A-kjendis

Negar Khan var ikke spesielt sjenert da vi ba folket på Topp 20-festen rangere seg selv som A-, B- eller C-kjendiser.

Negar Khan (Alle foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Negar Khan (Alle foto: Rashid Akrim, NRK P3)

Negar Khan var ikke spesielt sjenert da vi ba folket på Topp 20-festen rangere seg selv som A-, B- eller C-kjendiser.

Mens andre journalister var mest opptatt av hvor kjendisene hadde kjøpt klærne sine, lurte P3s utsendte på hvordan det sto til med selvinnsikten til gjestene på Topp 20-showet på Rådhusplassen i Oslo. Da vi ba dem plassere seg selv i “kjendisalfabetet” fikk vi dekket de fleste bokstaver fra A til Å.

Marte Stokstad og Alex Rosén (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Marte Stokstad og Alex Rosén, programledere Topp 20: Alex: Jeg må dra til med en A her altså.

Marte: Nei, sånt liker jeg ikke rangere, altså.

Alex: Jo, Marte, du er en A. Iallfall i dag.

Petter Pilgaard og Mari Haugersveen (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Petter Pilgaard, vinner av Paradise Hotel – avbildet med Mari Haugersveen: – Mamma hadde sett på TV at jeg ble omtalt som B-kjendis, men jeg ser på meg selv som en Å. Jeg føler at man må gjøre noe fornuftig for å få plass lengre framme i alfabetet. Men vi får se hva som skjer fremover, kanskje ender jeg opp som en B etterhvert!
Kristian Valen (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Kristian Valen, komiker/artist. – Jeg ser ikke på meg selv som kjendis. Jeg stoler på Brønnøysundregisteret, og der er jeg oppført som kunstner, så jeg opererer med et helt annet system.
Karpe Diem med Pumba (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Magdi, Karpe Diem: (f.v Chiraq, Magdi, Pumba) – Karpe Diem er ikke kjendiser, vi er kjente. For å bli “kjendis” må man gjøre mer man ikke kan. Være med på ting man egentlig ikke har peiling på. Vi holder oss til det vi kan, og da kan vi nok aldri kalle oss kjendiser.
Mira Craig (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Mira Craig, artist: – Hehe, jeg prøver å ikke se på meg selv som kjendis. Jeg holder meg i et parallellt system uten bokstaver. Men jeg er vel kanskje parallell med A.
Charlotte Thorstvedt (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Charlotte Thorstvedt, programleder i X-factor: – Jeg er nok iallfall ikke mer enn D, og høyere enn det vil jeg ikke heller. Jeg trives best nede.
Negar Khan (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Negar Khan, deltager i Paradise Hotel: – Jeg er seff A-kjendis!
Elisabeth Carew (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Elisabeth Carew, artist: – Tja, det er vanskelig å svare på. Ikke noe mer enn C iallfall… Kanskje D…? Men jeg er ikke sikker, altså.
Sandra Lyng Haugen (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Sandra Lyng Haugen, artist: – Oi, det har jeg ikke tenkt på… Det må vel bli F, tror jeg.
Mariann Thomassen (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Mariann Thomassen, Surferosa: – Det må bli M. For Mariann!
Aylar Lie (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Aylar Lie, artist: – Jeg ser ikke på meg selv som kjendis, jeg er student.
Lene Alexandra (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Lene Alexandra, artist: – Det gidder jeg ikke svare på.
Håkon Moslet (Foto:Rashid Akrim, NRK P3) Håkon Moslet, sjef i NRK Ung: – Hehehe. Nei, si det. Det er vanskelig å si, i grunn. Det må bli en D.
samsaya (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Samsaya, artist: – Haha! Jeg holder meg til Z. Best det.
Anne Rimmen (Foto: Rashid Akrim, NRK P3) Anne Rimmen, sportsanker NRK: – Sånne spørsmål synes jeg det er vanskelig å svare på, så det vil jeg helst unngå. Jeg er sportsjournalist og holder meg til det.

Se alle bildene fra kvelden her.