– Jeg forventet aldri å bli en popstjerne

Det amerikanske stjerneskuddet Halsey trodde folk skulle synes hun var rar. Nå ligger debutalbumet Badlands på andreplassen på Billboard.

20-åringen Ashley Nicolette Frangipane, bedre kjent som Halsey, debuterte på andreplassen på den amerikanske Billboard 200-listen med albumet Badlands i august. Med 115,000 solgte enheter i løpet av den første uken plasserte hun seg dermed like under The Weeknd, som slapp Beauty Behind the Madness samme uke – og som hun skal turnere med i november.

– Jeg satt hjemme og spiste chips i undertøyet, og fant ut at jeg var på andreplassen på Billboard. Det var veldig merkelig å føle seg så normal i en så ekstraordinær situasjon, ler Halsey.

Se Halsey fremføre Ghost hos Christine øverst i saken.

Halsey blir ofte omtalt som en modig stemme i popmusikken, og har flere ganger snakket offentlig om sin seksuelle legning og sin kamp mot bipolar lidelse. Hun forteller til Christine at det er fansen som skaper grobunn for åpenheten:

– Jeg forventet aldri å bli en popstjerne, men tenkte heller at folk skulle synes jeg var rar. Det føles veldig bra at folk liker det jeg gjør. Fansen min tillater meg å være meg selv, forteller hun.

Hadde megacrush på Lido

Det er ikke første gang den amerikanske popstjernen befinner seg i Norge. Halsey har nemlig både jobbet og vært i et forhold med det norske produsenttalentet Peder Losnegård, også kjent som Lido.

– Jeg møtte Lido for halvannet år siden og syns han var veldig kjekk. Vi klarte ikke å skrive låter sammen i starten, begge var for nervøse, forteller Halsey til Christine, og legger til at begge måtte lyge til sine respektive managere:

– Vi sa at vi lagde masse fet musikk, selv om vi ikke gjorde det. Jeg hadde megacrush på han og ville fortsette og møtes.

Etter omtrent ti resultatløse låtskrivingsrunder, var det heldigvis noe som klikket og Lido endte opp med å produsere albumet.

– Vi ble veldig godt kjent før vi lagde albumet, noe jeg tror er en fordel. Begge er veldig stolte, forteller Halsey.

Hør hele intervjuet.

Se Halsey fremføre en cover av Fetty Waps «Trap Queen»:

https://www.youtube.com/watch?v=9A7mZo772NI&feature=youtu.be