– Jeg har alltid drømt om å lage musikk

Skuespillertalentet Hailee Steinfeld går en lysende artistkarriere i møte. Se henne fremføre debutsingelen «Love Myself» og en cover av James Bay sin «Let It Go» hos Christine.

18 år gamle Hailee Steinfeld ble for alvor kjent da hun spilte rollen som Mattie Ross i True Grit – Et ekte mannfolk som 13-åring – en rolle hun ble nominert til Oscar for. Siden den gang har hun spilt i en rekke Hollywoodfilmer, deriblant Romeo & Juliet og Pitch Perfect 2. Hun spilte også rollen som The Trinity i Taylor Swifts stjernespekkede musikkvideo til Bad Blood.

I august slapp Steinfeld låten «Love Myself» – en låt flere har valgt å hylle for sitt budskap, deriblant skaperen av TV-serien Girls og forfatter Lena Dunham (se bildet).

hailee lena dunham
(Skjermdump: Instagram)

Se Hailee Steinfeld spille «Love Myself» øverst i saken.

Mer travel enn noensinne

I tillegg til å ferdigstille debutalbumet – som forhåpentligvis kommer i løpet av året -, medvirke i flere filmer og promotere singelen «Love Myself», har Steinfeld nettopp rukket å fullføre videregående skole.

– Det var veldig hardt. Jeg trodde jeg skulle få mer frihet da jeg ble ferdig med skolen, men jeg er mer travel enn noensinne, sier en lattermild Steinfeld, som har med seg moren når hun er ute og reiser.

Steinfeld forteller videre at hun alltid har hatt en drøm om å satse på musikk.

– Jeg har alltid hatt lyst til å synge og opptre. For tre-fire år siden kunne jeg aldri ha forestilt meg at dette kunne skje, men jeg har vært så velsignet og har flere dyktige produsenter og låtskrivere rundt meg, sier hun om den nylige låtsuksessen.

Hør hele intervjuet.

Se Hailee Steinfeld covre James Bay:

https://www.youtube.com/watch?v=sG-UUwOgTTQ&feature=youtu.be