– Jeg hører ikke på musikk når jeg har sex

Hun vil ha Håkan som bryllupsmusikk og gråter til Beyoncé. Vi møtte Silvana Imam backstage på Øya.

28-årige Silvana Imam har kommet som et smell ut av den svenske hiphop-kverna. Torsdag leverte hun et intenst sett foran sine norske fans på Øyafestivalen. Vi tok oss en tur backstage for å bli bedre kjent med henne.

Musikk nesten hele tiden

På spørsmål om hvilke sjangre hun hører på nå, som hun ikke hørte på før, svarer hun heller at det ikke finnes sjangre, bare god og dårlig musikk.

Når hører du ikke på musikk?

– Ehm… Når jeg har sex.

Når begynner du å gråte av musikk?

– Jeg begynner å gråte av følelseladede låter. Når jeg ikke har det bra, eller når låtene handler om meg.

Silvana kunne fortelle at hun for senest for to dager siden gråt av Beyoncés «Halo».

Acapella ved bassenget

Med homofil legning og syriske røtter, er Imam en svært politisk rapper. Hun er en av mange profiler som bruker musikken til å uttrykke misnøye over rasisme i hjemlandet. Det viste hun litt av i verset hun gjorde for oss ved bassenget på Tøyenbadet (se video under).

 

Mer fra Øya