– Jeg skal banke dritten ut av deg

– Bare vent. Jeg skal banke dritten ut av deg. Bare vent til vi kommer hjem, sa Chris Brown til Rihanna.

Rihanna og Chris Brown. (Foto: Scanpix)
Rihanna og Chris Brown. (Foto: Scanpix)

– Bare vent. Jeg skal banke dritten ut av deg. Bare vent til vi kommer hjem, sa Chris Brown til Rihanna.

Chris Brown skal ha kjørt og styrt bilen med venstre hånd mens han klinte til Rihanna i trynet med høyre hånda. Samtidig skal han ha bitt henne i fingrene mens han klemte hodet hennes mot seg slik at han også fikk bitt henne i øret. Så skal Brown ha kjørt inn til siden og prøvd å dytte Rihanna ut av bilen. Hun skal da ha dunket hodet hardt inn i døra og fått skader i pannen.

Les mer: Sjokkerende Rihanna-nytt
Les mer: Kjærester igjen

Fikk ikke puste
Ifølge den siste politirapporten om overfallet skal Chris Brown ha klemt Rihanna så hardt i nakken at hun ikke fikk puste. Overfallet skal ha gitt seg etter at Brown kjørte inn til siden og gikk fra bilen med Rihanna liggende i den. En forbipasserende skal da ha ringt politiet som senere pågrep Brown.

Les mer: Forslått Rihanna
Les mer: -Du er en død mann

Rihanna har det tøft for tiden. (Foto: Scanpix)
Rihanna har det tøft for tiden. (Foto: Scanpix)

Risikerer fire år i fengsel
Torsdag møtte Chris Brown i retten, men han var der kun i fire minutter da hans advokat fikk utsatt høringen til april. Brown fikk beskjed om å ikke kontakte Rihanna i denne perioden, selvom dette ikke er noe Rihanna har bedt om.

Rihanna kan du høre på NRK P3. Klikk her for å se våre spillelister.

Advokaten til Brown skal nå være livredd for at et bilde tatt av Rihanna dagen etter overgrepet skal lekke ut til pressen. Bildet av en forslått Rihanna som allerede er lekket ut er tatt av superstjernen timer etter overfallet. Bildet som er tatt av Rihanna dagen etter skal være helt groteskt. Han er redd dette vil felle Brown både privat og profesjonelt.

Florerende sladder
Mye sant og mye usant sladder florerer i mediene etter overfallet. NRK P3 meddelte det siste denne uken om at paret muligens skal gifte seg, men det viser seg nå at dette kun var et stunt fra Chris Brown sin side. Han selv skal ha lekket historien om at han hadde fridd til Rihanna slik at både Rihanna og fansen skal tilgi ham. En annen som syns artister til slutt blir tilgitt for alt mulig av fansen er vår konstituerte musikksjef Wolfgang Wee.

– Filmstjerner og artister har en merkelig evne til å bli tilgitt for de utroligste ting, og jeg tror ikke Chris Brown er noe unntak. Men som et investerings- og sponsorobjekt har han nok falt drastisk i verdi, enn så lenge, sier Wolfgang Wee til NRK p3.

Her ser du Chris brown i retten. (Foto: Scanpix)
Her ser du Chris brown i retten. (Foto: Scanpix)

Hva mener du om saken? Diskuter nederst på siden.

Kilder: femalefirst.co.uk.