– Jeg syns dere er veldig kule

Rockete julestemning med Slutface og Silja Sol.

Hver dag fram mot jul får Christine Dancke besøk i studio av artister som kommer for å spille sine egne versjoner av kjente og kjære låter for å skape julestemning i studio – og i de tusen hjem.

Bak luke 21 var det duket for nok et samarbeid, denne gangen med Slutface og Silja Sol, som begge var finalister under årets Urørtfinale.

I den anledning ble det mimring tilbake til finaledagen, hvor både Slutface og Kristian Kristensen endte opp med å «spontancovre» Silja Sol hos Christine:

 

– Det er veldig stort å være med på Urørt. Der får man testet alt fra å stå på en stor scene foran en jury og et stort publikum til å være på radio og bli kjent med andre band, sier Silja – som for øvrig kåret Slutface til vinnere av den ovennevnte cover-konkurransen.

Øyafestivalen er årets høydepunkt

Siden Urørtfinalen i februar, har både Sol og Slutface hatt et hektisk musikkår.

– Øyafestivalen er definitivt årets høydepunkt. Det er det største antall publikummet vi noen gang har spilt for. Det å dele backstage med Kathleen Hanna var ekstra stort for meg, sier vokalisten i Slutface, Haley Shea.

Silja Sol, som også ble booket til årets Øyafestival, sier seg enig:

– Det var helt sykt fett å stå foran et så stort publikum og virkelig få prøvd seg, sier hun.

I tillegg til å fremføre sin egen «Shave My Head» hos Christine, hadde Slutface fått med seg Silja Sol på julelåten «Svingensongen», hentet fra TV-serien Linus i Svingen.

– Det var superkoselig å få forespørsel om å gjøre noe sammen med Slutface. Jeg syns jo dere er veldig kule, sier Silja.

– Vi syns du også er veldig kul, sier Haley.

Se Slutface og Silja Sol fremføre «Svingensongen» øverst i saken, og deres egen «Shave My Head» under.