– Jeg visste vi kom til å selge ut Spektrum

Luke 15 byr på Marcus & Martinus.

Hver dag fram mot jul får Christine Dancke besøk i studio av artister som kommer for å spille sine egne versjoner av kjente og kjære låter for å skape julestemning i studio – og i de tusen hjem.

– Vi er så glad i julen!

Det utbryter Marcus Gunnarsen, som utgjør halvparten av Norges mest populære tvillingpar. Han og broren, Martinus Gunnarsen, er hos Christine for å fremføre sin egen julelåt «Alt Jeg Ønsker Meg», i tillegg til sin siste hit «Ei Som Deg» – som i oktober gikk inn som beste nykommer på VG-lista.

https://www.youtube.com/watch?v=I8JwFHu5Psw

Solgte ut Spektrum

Tvillingbrødrene, som for tre år siden stakk av med seieren i Melodi Grand Prix Junior, opplever en stor suksess om dagen. I november solgte duoen ut en av Norges største konsertarenaer – Oslo Spektrum – på to timer. Ekstrakonserten som ble lagt ut i etterkant er også utsolgt.

– Konsertarrangørene fra Oslo Spektrum sa til oss at de ikke har opplevd noe lignende siden Rihanna var der. Det er ganske sykt å tenke på at både Ariana Grande, Nicki Minaj og Selena Gomez har vært der i mellomtiden, sier Martinus, mens broren legger til:

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så visste jeg at vi kom til å selge ut Spektrum. Men jeg tenkte at det ville ta en uke, ikke to timer!

https://www.youtube.com/watch?v=X5mQuRX12QE