Jesus <3 elektronika

Det blir guddommelig vorspiel-stemning hos Christine.

De tror at Gud elsker at de danser i tilbedelse og at Han (Gud altså) gjennom musikken og dansen fyller de med evig kjærlighet og frihet. Uansett om du tror på Han med stor H eller ikke, musikken, den er i alle fall guddommelig.

På lørdag hører du gjestemiksen til Jesus Loves Electro hos Christine på P3!

– Det er et utrolig fascinerende konsept. Selv oppdaget jeg Jesus Loves Electro etter å ha sett en episode av På Tro Og Are på NRK, forteller Christine.

– De tar Doctor P. og Deadmau5 ut til kristenungdommen. Jeg trodde det gikk mest i lovsang, men etter å ha sett litt på disse gutta er jeg virkelig gira på å sjekke ut rave i kirkekjelleren. De har en utrolig stor tilhengerskare, noe som ikke er veldig vanlig for norske DJs, slår hun fast.

Gutta i Jesus Loves Electro. (Promofoto: Kristoffer Skjæringsrud)
Gutta i Jesus Loves Electro. (Promofoto: Kristoffer Skjæringsrud)

Les også:
Gjestemiks uke 1: Ost & Kjex
Gjestemiks uke 2: DJ EmmTee
Gjestemiks uke 3: DJ Final
House og tro

-Miksen er en knipe særs dansbare låter, som forhåpentligvis løfter både ett og to vorspiel opp et par hakk på fest-skalaen. Den representerer et slags tverrsnitt av det vi spiller live, forteller Casper Cornelius Roalsvig Vasbotten i Jesus Loves Electro.

Han forteller videre at JLE er et klubbkonsept og DJ-kollektiv som lager fest med housemusikk og tro. De fem househodene ville gjøre et konsept for å ære Gud for å ha gitt menneskene nettopp kjærlighet, musikk, kroppen og dansen.

Dans så svetten fyker

– Vi har alle ganske ulike bakgrunner, fra hip-hop og funk til hardrock og klubbscenen på Oslo vest. Alt bunner ut i en sterk lidenskap for musikk og en kreativ skaperglede. At det har blitt så stort er veldig moro, og nesten litt uvirkelig, slår Casper fast.

-Den alminnelige P3-lytteren har kanskje ikke hørt et fnugg om oss, men i kristen-Norge har det blitt en ganske stor greie. Mye større enn vi hadde trodd! Det er en sinnssyk opplevelse å stå på scenen foran over 1000 mennesker som danser så svetten fyker – helt uten alkohol!

Casper legger til at i fare for å bruke en klisje, så gir de all æren for suksessen til Gud. Som de gode kristne guttene de er.

Se litt av det du kan forvente deg av gjestemiksen, og hør hvordan det hele startet her:

Jesus Loves Electros gjestemiks hører du på Christine på P3, lørdag klokken 21.00.
Vorspielet begynner allerede klokken 20.00, så husk å skru på radioen!
PS: Du kan laste ned forrige ukes gjestemiks fra FINAL GRATIS her.

One Response to “Jesus <3 elektronika”