Se Skolesessions live fra Eid videregående skole

SkoleSessions er i gang, se showet live her!

I dag er dagen — P3scenen er klar, skolegården er ryddet, P3morgen er på plass. Det er duket for P3 SkoleSessions på Eid videregående skole.

Se bildegalleri øverst i saken!

Niklas Baarli fra Verdens Rikeste Land og Aishath Afeef fra Popsalongen skal lede showet, og det ryktes om et publikumoppmøte på nærmere 1000. Det uroer programleder Niklas Baarli.

– Det er jo faktisk 2000 øyne, og det er helt vilt mange. Jeg tror det blir fullt trøkk og at stemningen blir helt magisk, sier Baarli.

Les også: SkoleSessions til Eid VGS!

– Jo flere, jo bedre

Aishath, på sin side, har mer erfaring foran store folkemengder blant annet fra Topp 20 på Rådhusplassen. Hun roer Niklas og mener jo flere publikummere, jo bedre.

– Dette blir kjempegøy og det er alltid en helt spesiell stemning når vi besøker skolene. Det er gøy å ta artistene ut av deres vanlige setting og inn på en scene foran de som setter mest pris på det av alle. Dessuten fortjener denne skolen det siden de har et så bra samhold, sier Aishath.

Fra klokken 14:00 kan du se og høre P3 SkoleSession med Lidolido og Margaret Berger live på P3, mP3 og P3.no og dette er programmet:

14:00 – Showstart

14:10 – LidoLido m/band

14:40 – Intervju m/ LidoLido

15:00 – Margaret Berger m/ band

15:20 – Intervju m/ Margaret Berger

15:25 – Avslutningslåt m/ Margaret Berger

Vant akkurat

Etter at nærmere 20.000 stemmer var registrert, skilte det kun 300 stemmer mellom vinneren og andreplassen. Helt til siste innspurt var det svært jevnt mellom første- og andreplassen og vinnerne, Eid VGS, fikk til og med langt flere stemmer enn innbyggertallet i sin egen kommune.