Julekonsert med Marit og Radioresepsjonen

Marit Larsen og Radioresepsjonen holder JuleSession 17. desember. Hvis du vil gi fattige i Norge en gave, kan du vinne billetter.

Marit Larsen og Radioresepsjonen (Foto: NRK)
Marit Larsen og Radioresepsjonen (Foto: NRK)

17. desember holder Marit Larsen og Radioresepsjonen JuleSession. Hvis du vil gi fattige i Norge en gave, kan du vinne billetter.

17. desember blir det julestemning i studio K19 på Marienlyst. For første gang arrangeres en P3session som er mer en musikk.

Mens Marit Larsen og hennes band leverer musikkbiten, og Radioresepsjonen med Steinar, Tore og Bjarte står for moroa, er det opp til deg å fylle meningsbiten. Gi en julegave til Fattighuset i Oslo, slik at vi alle kan få noe ekstra i julen.

Fattighuset er en religiøst og politisk uavhengig organisasjon, med formål å bedre forholdene til folk som står i et uønsket avhengighetsforhold til det offentlige.

Gleder seg

Både Radioresepsjonen og Marit Larsen ser fram til JuleSessions.

– Jeg gleder meg enormt til dette. Det er paradoksalt at vi i det hele tatt må ha et fattighus i Norge, og å kunne få bidra føles både givende og viktig. Også er det jo ekstra hyggelig når Radioresepsjonen er med, sier Marit.

Trenger julegaver

Behovet for hjelp er spesielt stort i tiden før jul. For å vinne billetter til festen, må du fortelle hvilken gave du vil gi Fattighuset.

– Fattighuset har spesielt behov for ting de fleste ser på som en selvfølge i hverdagen, men som egentlig er luksus. De har det nødvendigste av mat og klær, men trenger alt fra kosmetikk (sjampo, tamponger etc.) til stekepanne og sengesett. Mange unge drømmer om kulturopplevelser som andre ser på som en selvfølge, derfor er kinogavekort eller konsertbilletter også en mulighet, forteller Mats Borch Bugge, som er prosjektleder for JuleSessions.

Dersom du fyller ut skjemaet under, kan du vinne billetter til deg og en venn. Dersom du vinner, må du ha med gaven (innpakket og fin) til arrangementet. Vi ser helst at også vennen din tar med en gave!

Del gjerne tips om hva man kan gi til Fattighuset i kommentarfeltet nederst.

JuleSessions har 18 års aldersgrense.  Følg med på Radioresepsjonen på P3 mellom 10 og 12 mandag – torsdag eller nrk.no/p3 for å se om du er blant vinnerne!

Se også: Radioresepsjonen møtte fansen på Ekebergsletta

15 Responses to “Julekonsert med Marit og Radioresepsjonen”

 1. Svein Flågan

  Jeg skulle ønske Dere kunne få SupaPorn på tråden hver dag
  for hun er helt RÅÅÅÅÅ.
  RR er det beste programmet på P3.

  Hilsen Egon Olsen

 2. Joe

  Mulig det er bare jeg som er blind. Men hvilket klokkeslett er dette? Er det under vanlig RR-sendetid?

 3. Ingvar

  Syns de snakket om 18.00 – 20.00, Kansje samtidig og at det blir sendt direkte på Lydverket.
  Har ikke peilig og gidder ikke sjekke.

 4. Mjuk marsipan m/lokk

  Hvor mye må vi gi til Fattighuset for at Marit Larsen skal framføre (minst) en av singer/songwriter-låtene til RR under denne seansen?

 5. Zlatan Ibrahimovic

  Det heter ikke fattige. Det heter vanskeligstilte.

 6. Ronny

  Elendig at dette er på en onsdag. Jeg hadde svært gjerne krysset landet for å få muligheten til å gi noe til vanskeligstilte og oppleve dette, men midt i en arbeidsuke ser det jammen meg trått ut. Flytt NRK ut av OSLO!!

 7. Sol

  Ut av Oslo? Sånn at det blir langt unna fler? Bare sånn at de som bor i Oslo også må reise for å oppleve sånt? Uansett ligger NRK utenfor Oslo, en del av sendingene på P3(Ken eller Torkil, Osenbanden) blir sendt fra Trondheim, f. eks. Det lå i hvertfall utenfor Oslo sist jeg sjekka. Skal vi flytte Vallhall, Valle Hovin og Oslo Spektrum ut av byen også, sånn at Oslofolk må reise et stykke for å få se konserter? Det må jo være likt for alle, selvfølgelig.

  • Sol

   “Flytt happeningen til en annen dag” hadde muligens vært et bedre forslag.