Julekonsert med Marit og Radioresepsjonen

Marit Larsen og Radioresepsjonen holder JuleSession 17. desember. Hvis du vil gi fattige i Norge en gave, kan du vinne billetter.

Marit Larsen og Radioresepsjonen (Foto: NRK)
Marit Larsen og Radioresepsjonen (Foto: NRK)

17. desember holder Marit Larsen og Radioresepsjonen JuleSession. Hvis du vil gi fattige i Norge en gave, kan du vinne billetter.

17. desember blir det julestemning i studio K19 på Marienlyst. For første gang arrangeres en P3session som er mer en musikk.

Mens Marit Larsen og hennes band leverer musikkbiten, og Radioresepsjonen med Steinar, Tore og Bjarte står for moroa, er det opp til deg å fylle meningsbiten. Gi en julegave til Fattighuset i Oslo, slik at vi alle kan få noe ekstra i julen.

Fattighuset er en religiøst og politisk uavhengig organisasjon, med formål å bedre forholdene til folk som står i et uønsket avhengighetsforhold til det offentlige.

Gleder seg

Både Radioresepsjonen og Marit Larsen ser fram til JuleSessions.

– Jeg gleder meg enormt til dette. Det er paradoksalt at vi i det hele tatt må ha et fattighus i Norge, og å kunne få bidra føles både givende og viktig. Også er det jo ekstra hyggelig når Radioresepsjonen er med, sier Marit.

Trenger julegaver

Behovet for hjelp er spesielt stort i tiden før jul. For å vinne billetter til festen, må du fortelle hvilken gave du vil gi Fattighuset.

– Fattighuset har spesielt behov for ting de fleste ser på som en selvfølge i hverdagen, men som egentlig er luksus. De har det nødvendigste av mat og klær, men trenger alt fra kosmetikk (sjampo, tamponger etc.) til stekepanne og sengesett. Mange unge drømmer om kulturopplevelser som andre ser på som en selvfølge, derfor er kinogavekort eller konsertbilletter også en mulighet, forteller Mats Borch Bugge, som er prosjektleder for JuleSessions.

Dersom du fyller ut skjemaet under, kan du vinne billetter til deg og en venn. Dersom du vinner, må du ha med gaven (innpakket og fin) til arrangementet. Vi ser helst at også vennen din tar med en gave!

Del gjerne tips om hva man kan gi til Fattighuset i kommentarfeltet nederst.

JuleSessions har 18 års aldersgrense.  Følg med på Radioresepsjonen på P3 mellom 10 og 12 mandag – torsdag eller nrk.no/p3 for å se om du er blant vinnerne!

Se også: Radioresepsjonen møtte fansen på Ekebergsletta