Når drømmen går i oppfyllelse

Hun har nylig varmet opp for Justin Bieber og nå er Julie Bergan klar for enda en milepæl i karrieren: P3 Gull.

– Jeg har drømt om å opptre på P3 Gull siden det startet, så at jeg endelig skal få gjøre det er så sykt fett og gøy! Kanskje det er derfor jeg er litt ekstra nervøs også, forteller en begeistret Julie Bergan til P3.no.

Den 26. november ser du henne fremføre en av årets største, norske låter, «Arigato», på P3s store musikkfest. Årets Urørt Cezinando og strømmekongen Alan Walker skal også opp på scenen samme kveld.

Skal overraske publikum

Artisten fra Skien i Telemark har visst at hun skulle satse på musikken siden hun deltok i en talentkonkurranse som 11-åring. Hun har siden den gang sunget med rappegruppen Cir.Cuz i «Supernova» og deltatt i MGP, men det store gjennombruddet kom med fjorårets «All Hours». Dette året har hun markert seg for fullt på den norske musikkscenen med singelene «I Kinda Like It» og «Arigato».

Sistesingelen «Arigato» er en låt som P3s publikum har blitt godt kjent med, gjennom A-listing på kanalen, VG Lista-turneén og i Christines radiostudio. I ekte P3 Gull-ånd planlegger hun å overraskende når hun tar med seg hiten opp på scenen den 26. november.

– Det føles godt å ha fremført låten såpass mange ganger og at den sitter i beinmargen, slik at jeg lettere kan tilføye nye, kule elementer. Jeg har et helt nytt, skreddersydd P3 Gull-show som jeg skal overraske publikum med!

Se P3-personligheter tolke dansemovsene i «Arigato»-musikkvideoen:
[youtube https://https://www.youtube.com/watch?v=dloD9hl10u8&w=100&h=100]

LES: Julie overrasket P3aksjonen med historie om Jason Derulo

Varmet opp for Bieber

Selv om Julie har sin base i Oslo, med samboer Astrid S, er det ikke mye tid hun får tilbrakt i hovedstaden. Enten er det låtskriving i LA eller Stockholm, opptreden på danske X-faktor eller oppvarming for «Hold My Hand»-sangeren Jess Glynne i Tyskland.

Her til lands har hun sunget Zara Larssons strofer i «Girls Like» med Tine Tempah på Senkveld og ikke minst varmet opp for selveste Justin Bieber på Telenor Arena.

– Hver eneste milepæl i karrieren min føles veldig stort, men 1. plass på VG Lista, første gang jeg solgte ut min egen konsert og oppvarming for Bieber er blant de største.

Her poserer Julie med The Knocks, som er Biebers faste oppvarmingsduo:

 

Se en akustisk versjon av «Artigato» hos Christine her:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aypvaKVhCRk&w=100&h=100]