Disse spiller på P3 Gull 2015

Her er den kvalitetstunge listen over artister som skal spille live på P3 Gull 2015.

Det har vært gulldryss i P3. Karpe Diem, Daniel Kvammen, Nico & Vinz, Lemaitre, Aurora og Carl Louis + Ary skal spille på årets P3 Gull 28. november.

Har du lyst til å være publikum? Se HER.

 

Disse spiller på P3 Gull 2015

Aurora

Hun er bare 19 år, men har allerede blitt hyllet av både verdensstjernen Katy Perry og en samlet musikkpresse. Det unge talentet har ennå ikke sluppet sitt første album, men en rekke sterke låter og en stemme utenom det vanlige har bygget opp enorme forventninger. I fjor var hun nominert til Årets nykommer under P3 Gull, i år står hun på scenen. Nervene ser hun positivt på. 

– Jeg gruer meg masse. Men syns likevel det er kjempekjekt at jeg får lov til å opptre. Det er egentlig ganske fint å få føle på så masse nerver på en gang.

Lemaitre

Siden de kom på andreplass i Urørt-finalen i 2012, har Lemaitre vært å finne i den lune varmen til P3s spillelister. Med sitt karakteristiske «indietronica»-sound har duoen tidligere gitt oss favoritter som «High Tide» og «Cut to Black». I år tok de enda et stort steg inn i den (internasjonale) offentligheten med Jennie A-samarbeidet «Closer».

– Vi gleder oss! Mye kan selvfølgelig gå galt, det blir spennende å se. Vi får bare prøve å late som det er meningen, svarer Ulrik og Kjetil når vi spør dem hva som er det verste som kan skje under opptredenen.

Carl Louis + Ary

Carl Louis utgjorde tidligere halvparten av elektronikaduoen CLMD, som hadde store hits med “Stockholm Syndrome” og “Black Eyes & Blue”. Nå lager Carl Louis musikk alene, og på hiten “Telescope” har han med den relativt ukjente vokalisten Ary, som spås en glitrende fremtid. Under P3 Gull 2015 fremfører de “Telescope”, som ryktes å få en helt unik innpakning.

– Vi jobber for å lage et unikt show til anledningen, og det blir spennende å se hvordan det blir til slutt!

Nico & Vinz

«Am I Wrong» tok Nico & Vinz til USA og til en fenomenal fjerdeplass på Billboard Hot 100. Gjennom sommeren har de hatt tung rotasjon med skamløse «That’s How You Know». Tekstlinja “So now we back in Norway, that’s how we know we fucked up” inneholder bare ett snev av sannhet. P3 Gull er eksklusivt nok det eneste Nico & Vinz har planer om å gjøre på denne siden av landegrensa.

De understreker at en “homecoming” på P3 gull blir like bra som utenlandsopphold.

– Det blir minst like gøy å stå på scenen på P3 Gull. Det er noe unikt ved å stå på scenen på hjemmebane foran eget folk! Det blir god energi som alltid på Nico & Vinz-show.

Daniel Kvammen

På det som virker som et lite år (og som i realiteten ikke har vært så mye mer enn det) har Daniel Kvammen spilt på et hopetall av festivaler og albumdebutert. Nå er han dobbeltnominert til P3 Gull: én for Årets nykommer og én for Årets låt. Sistnevnte nominasjon har naturligvis gått til publikumsfavoritten «Du fortenar ein som meg», som han skal spille 28. november.

Kvammen er ubeskjeden på hva P3 Gull-publikummet kan vente seg.

– Eit satans show og den heftigaste versjonen me har gjort av Du fortenar ein som meg, nokon sinne!

https://www.youtube.com/watch?v=KL7B15oaoxM

Karpe Diem

Oslo-duoen trenger knapt noen introduksjon. Gjennom en over ti år lang karriere har de gjort norskspråklig rap til allemannseie. I år gjør de comeback etter tre år uten ny musikk, er de nå klare for å gjøre comeback med albumet Heisann Montebello. Karpe Diem vant den høythengende P3-prisen under historiens P3 Gull i 2013, like før de leverte en vanvittig versjon av “Jens”. I år er de tilbake på scenen under prisutdelingen.

 
Det blir også flere muligheter til å vinne billetter til kalaset. Følg med på P3 og p3.no i tiden fremover.