Vinn billetter til P3Sessions!

10. oktober inviteres 100 heldige P3-lyttere hjem til Chirags barndomshjem for en latterlig eksklusiv musikalsk seanse. Se konserten på P3.no i kveld fra kl 19.00

– Karpe Diem er Norges beste popgruppe og et av landets største navn. Å presentere dem gjennom P3Sessions i en svært eksklusiv og personlig setting, er naturlig med tanke på den historien Karpe Diem har på NRK P3, sier musikksjef Mats Borch Bugge.

Hjem til Chirag

Den intime settingen han snakker om er intet ringere enn barndomshjemmet til duoens ene halvdel, Chirag Patel. Dit inviteres 100 utvalgte P3-lyttere til å overvære to timer med Chirag, Magdi og et utvalg hemmelige gjester neste onsdag, 10. oktober.

– Vi kan love galskap og overraskelser som bryter med alt annet Karpe Diem gjør denne høsten, røper musikksjefen.

Det vil naturligvis være mulig å oppleve konserten på andre måter enn å være tilstede fysisk. P3Sessions med Karpe Diem streames live på P3.no 19.00-21.00, og sendes dessuten på NRK P3 på samme tidspunkt.

Kveldens programleder er Lydverket P3s Ruben Gran.

Vil du vinne billetter til deg og en venn?

Det er enklere enn du skulle tro: Send inn ditt smarteste, frekkeste, morsomste eller mest originale spørsmål til Chirag og Magdi på mail til p3musikkonk@nrk.no.

Om du har flaks, vil du få sjansen til å stille dem nettopp ditt spørsmål – ansikt til ansikt – under P3Sessions onsdag 10. oktober!

Billetter deles i tillegg ut i P3morgen, Popsalongen og Lydverket P3 fra onsdag 3. oktober til og med tirsdag 9. oktober. Følg med på de respektive radioprogrammene!

Tilbake der eventyret startet

Vi lar musikksjef Mats Borch Bugge få siste ordet om hva vi kan forvente neste onsdag:

– NRK P3 tar det tilbake der hele eventyret startet, hjemme hos Patels. Mer ekte blir det ikke. Rett fra hjertet.

Lydverket ble med Karpe Diem inn i studio da de spilte inn sitt ferske album: